...

Voor als je straks wel weer op reis mag

Voor als je straks wel weer op reis mag

Voor als je straks wel weer op reis mag

Ook al lijkt nu de hele wereld op slot, we gaan er vanuit dat we straks gewoon weer op reis kunnen. Op vakantie, een weekendje weg of een dagje op zijn minst. Daarom zorg je nu dat jij zelf en je dierbaren voorbereid zijn op die tijd.

Een beetje “voor-genieten” is nooit weg. Sterker nog het is essentieel om je reis compleet te laten slagen en op en top te genieten. Dat komt omdat je bij voor-genieten ook nadenkt wat je straks allemaal nodig hebt. En die dingen scoor je nu. Tijdens black Friday of als cadeautje voor Kerst.

Reisfanaten en weekendhoppers

Al zit op reis gaan er nu niet in, de tijd van weekendjes en vakanties in binnen of buitenland komt echt weer. Maar zorgen dat iedereen goed voorbereid is, hoe doe je dat? Met een mooie reistas natuurlijk. Want dat is de helft van de reispret. En een heel mooi cadeau van Sint of voor onder de boom.

Je tas inpakken wordt namelijk pas echt leuk als je ook een mooie en praktische tas hebt om je spullen in te pakken. Of je nu van sportief houdt of van chique. Van trendy of vooral van praktisch. En of je nu een tas kiest voor jezelf, je vader, moeder, broer, zus of een van je kinderen. Met mooie tassen scoor je altijd.

Chique of waterdicht?

Reistassen zijn er in diverse maten. Welke je kiest heeft naast smaak ook te maken met wat voor reizen je vooral maakt. Ga je het liefst naar wat chiquere hotels, dan zijn kleine koffers of mooie leren reistassen fijn. De merken Genicci Charles of Suitsuit hebben zulke prachtige exemplaren dat het water je uit de mond gaat lopen.

Hou je van af en toe een hotel maar soms ook een camping? Dan is een waterdichte rugzak een goed idee. Deze kun je trouwens ook heel goed gebruiken als je door de regen naar werk of school gaat. En wees gerust, ze zijn zo mooi en fijn dat je ze altijd wel mee wilt nemen.

Voor mini’s kies je mini tassen

Je kinderen een eigen reistas geven, zorgt er voor dat ze zich groot voelen. Het is voor kleine reizigers natuurlijk ook wel heel om je eigen tas in te mogen pakken. Kies voor kids wel een klein exemplaar zodat ze de tas ook makkelijk zelf kunnen tillen. Overigens ook leuk als ze gaan logeren. Met je eigen rugtas op pad gaan is namelijk extra speciaal.

Laptoptas mee? 

Nemen jij of je lief graag een laptop mee? Geen nood. Met een fijne laptoptas kun je alles meenemen en ook direct weer opbergen als het werk klaar is. Of slingeren er bij jullie nu overal boeken, papieren, laptops en accessoires? Dan is dit het cadeau ook een goed idee. Met een mooie laptoptas geef je ze namelijk ook rust cadeau. Let wel op het formaat van de tas of eigenlijk eerst naar het formaat van je laptop. Die moet uiteraard wel in de tas passen. Kies je een tas met meerdere vakken, dan kunnen papieren en andere zaken ook makkelijk opgeborgen worden. Fijn om het thuis en op reis overzichtelijk te houden.