...

De beste cadeautjes voor kerst shop je op Black Friday

De beste cadeautjes voor kerst shop je op Black FridayDe beste cadeautjes voor kerst shop je op Black Friday

Het lijkt nog ver maar voor je het weet is het december en kerst. Daarom is tijdens Black Friday je kerstcadeautjes shoppen een goed idee. Dan profiteer je niet alleen van de beste aanbiedingen maar ben je er ook zeker van dat jouw cadeau op tijd is in huis is. Zeker nu in deze rare tijd waarin bezorgdiensten overspoeld worden. Wij helpen je snel het juiste cadeau te vinden.

Voor kleine en grote modebewuste mensjes

Niet alleen volwassenen, ook kinderen en zeker tieners, zijn soms echte trendsetters. Dat is leuk maar niet voor jou als ouder. Want hoe scoor je het juiste cadeau? Met een schooltassen! Maar dan wel met een tas die past bij jouw kinds eigen willetje? Heb je een modepopje? Kies dan voor een hippe en trendy Zebra tas. Is jouw teenager behoorlijk bij de tijd, dan is een crossbody tas helemaal het juiste cadeau. Een wat grotere voor school of om de stad in te gaan met vriendinnen of een kleinere voor als ze weer op stap mag straks.

Voor je zus of moeder heeft het merk Zebra dit jaar hele leuke tassen waar je zeker pluspunten mee scoort. Kies je een tas uit de Kartel Bag lijn, dan krijg je er een bijpassende clutch bij. Aan jou de keuze of je die weggeeft of stiekem aan je zelf cadeau doet.

 

Reisfanaten

Ook al mag je nu niet zoveel reizen, die tijd komt wel weer. En dan moeten de mensen van wie je houdt natuurlijk wel voorbereid zijn. Zoals je vader en moeder of (schoon) broer en (schoon)zus. Ook je eigen partner doe je waarschijnlijk een groot plezier met een van de mooie reistassen van Eastpak of van Genicci Charles of Suitsuit. Zo mooi dat je ze bijna niet wil weggeven. Kies je voor praktisch sportief, kies dan voor Rains. Zo fraai ontworpen dat je er echt overal mee naar toe kunt.

Een opgeruimd huis

Heeft je lief nu overal zijn (zakelijke) papieren en/of laptop slingeren. Geef dan een modieuze hint in de vorm van een laptoptas. Zo kan hij/zij alles bij elkaar houden. Zelfs als naar kantoor gaan er even niet in zit en je thuis moet werken. En jij hebt jij gelijk een opgeruimd huis. Een win-win situatie dus. En je lief… die heeft waarschijnlijk niet eens door wat er achter zit.

Zwanger?

Ben jij, je zus, schoonzus of één van je beste vriendinnen zwanger? Dan is een luiertas de unieke musthave voor dit jaar. Want een handtas is natuurlijk echt niet geschikt om luiers, flesjes, knuffels en meer mee te nemen. Luiertassen hoeven trouwens helemaal niet saai of degelijk te zijn. Er zijn juist hele mooie exemplaren waarvoor je bijna zwanger zou willen worden. En naast de gewone luierhandtassen zijn er ook hippe en praktische rugtassen. Er zijn trendy luiertassen, stoere luiertassen, strakke moderne luiertassen, canvas luiertassen en zelf mooie leren luiertassen. Wat ze gemeen hebben is dat ze standaard een verschoningsmatje hebben en dat elke tas met zorg en aandacht voor detail gemaakt is. En kies je voor Thebagstore.nl dan betaal je bij een luiertas geen verzendkosten.