...

The Bodyguard verplaatst naar september 2021

The Bodyguard verplaatst naar september 2021 en wordt ‘dinner show’. Na het waanzinnige succes in o.a. Londen (West End), Parijs, Milaan, Utrecht, Wenen. Ook na uitverkochte tours doorheen Australië, Duitsland, China, UK, Spanje en de VS, zou producent Music Hall de hitmusical ‘The Bodyguard’ normaal vanaf 3 november 2020 eindelijk ook in Vlaanderen presenteren, en dat in een tegen dan compleet vernieuwde Zuiderkroon in Antwerpen.

The Bodyguard verplaatst naar september 2021 - Aankondiging The Bodyguard

Verplaatst

Corona besliste er echter anders over en dwarsboomde niet alleen de voorbereidingen voor de musical, maar verstoorde ook de verbouwingen aan de Antwerpse eventlocatie. Daarom verplaatst Music Hall de bejubelde musicalversie van ‘The Bodyguard naar september 2021 en wordt deze aangeboden als ‘dinner show’ in de Zuiderkroon.

Dinner Show

‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’ wordt aldus een zintuiglijke totaalbeleving. Daarbij zal het publiek niet enkel kunnen genieten van een overheerlijk dinner, maar ook van drama, verboden liefde, rauwe emotie en wereldhits als ‘I Will Always Love You’, ‘I Have Nothing’, ‘Queen of the Night’ en ‘Run To You’, gebracht door een verbluffende cast!

Tickets & info ‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’:
www.thebodyguard.be

(De cast wordt later bekendgemaakt!)

De musicalversie van ‘The Bodyguard’ ging op 5 december 2012 in première op de Londense West End. Vervolgens werd deze niet enkel in de UK, maar ook in China, Australië, Frankrijk, Zuid-Korea, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Canada en Nederland (850.000 bezoekers in NL!!) een enorm succes.

Wanneer?

Vanaf 16 september 2021 presenteert Music Hall de fenomenale musicalversie van ‘The Bodyguard’. Eindelijk komt hij ook naar Vlaanderen, alle grote nummers en kippenvelmomenten inbegrepen. Van ‘I Will Always Love You’, over ‘Queen of the Night’ en I’m Every Woman’ tot ‘I Have Nothing’ en ‘Run To You’. De musical bevat in vergelijking met de film zelfs extra hitmateriaal zoals ‘So Emotional’, ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘How Will I Know’Straffe soul en ontroerende rock rollen van het podium tijdens deze sensationele productie. De cast zingt zich baanrecht een weg naar je hart in momenten van rauwe emotie en drama! En dat terwijl het gevoel voor humor goed wordt bewaakt in deze modere update van het bekende verhaal.

Het verhaal

Pittige popdiva en actrice Rachel Marron wordt belaagd en bedreigd door een doorgedraaide stalker, zowel online als in het echte leven. Haar entourage huurt voormalig geheim agent Frank Farmer in om haarzelf en zoontje Fletcher te beschermen tegen de naamloze crimineel. De band tussen Rachel en Frank is eerst onderkoeld, maar warmt gaandeweg op. Rachel begint gevoelens voor Frank te krijgen, maar hij houdt haar op afstand om zijn job naar behoren te kunnen doen. Rachels zus, Nicki, is stikjaloers en doet iets waar ze spijt van zal krijgen. ‘The Bodyguard’ is een pakkend verhaal over onmogelijke liefde, obsessie, afscheid en opoffering, waar je voor altijd van zal houden!

‘The Bodyguard, The Musical Dinner Show’, vanaf 16 september 2021 in de Zuiderkroon te Antwerpen. Tickets en info: www.thebodyguard.be

The Bodyguard verplaatst naar september 2021 - Logo Music Hall