...

Herbert brengt prachtige ballade Zonder jou

Herbert brengt prachtige ballade ‘Zonder jou (een verloren man)’ uit
als ode aan idool Rob de Nijs. “Niet enkel de zegen van Rob zelf, maar ook een verlies in mijn naaste omgeving, geven dit nummer nog een extra dimensie voor mij”.

album ‘Horen, Zien, Zingen

Op vrijdag 3 april 2020, in volle coronacrisis, bracht zanger, TV- en radiopresentator Herbert Verhaeghe zijn album ‘Horen, Zien, Zingen’ uit. Door de omstandigheden geen feestelijkheden daaromtrent of een fysieke release bij de officiële retailers, maar desalniettemin bracht Herbert zijn album toch gewoon uit via zijn webshop, om zijn fans een welgekomen muzikale afleiding te kunnen bieden in deze zware tijden…en die fans reageerden en bestelden massaal!

Vanavond uit met jou

Het nieuwe album van Herbert is dan ook een pareltje en bevat 12 liedjes, waarvan 8 gloednieuwe nummers en 4 prachtige covers. Eerder werden uit dit album al de singles ‘De radio’‘Dans met mij’ en het swingende ‘Vanavond uit met jou’ uitgebracht en nu is het de beurt aan de bloedmooie ballade ‘Zonder jou (een verloren man)’. Een cover van de gelijknamige single van Herbert zijn grote idool Rob de Nijs, uit diens album ‘De regen voorbij’ (1981). Een ode van Herbert aan grootmeester Rob en een nummer dat onlangs nog een extra dimensie kreeg voor Herbert, zo vertelt de zanger:

Herbert brengt prachtige ballade Zonder jou - Hoes Herbert Zonder jou

Rob de Nijs

“Rob de Nijs is voor mij één van de allergrootsten uit de geschiedenis van het Nederlandstalige lied. Het was dan ook met een bang(er) hartje (knipoogt) dat ik destijds mijn versie van ‘Zonder jou (een verloren man)’ aan het management van Rob bezorgde, met de vraag of ik dit nummer mocht uitbrengen. Tot mijn grote vreugde kreeg ik al snel respons dat dit geen probleem was en wat het helemaal ‘af’ maakte, was dat ze eraan toevoegden dat Rob persoonlijk had geluisterd, erg gecharmeerd was door mijn versie en me er alle succes mee wenste.

Steun

Dit nummer lag me dus al heel nauw aan het hart, maar kreeg onlangs voor mij nog een extra dimensie. Mijn vrouw en ik kregen in onze naaste vriendenkring te maken met een onverwacht overlijden, waarbij één van de partners alleen en met de nodige vraagtekens achterbleef. Een heel moeilijke situatie, die erg aanleunt bij de tekst van het liedje. Telkens ik dit nummer nu breng, dwalen mijn gedachten dan ook een beetje af naar hen. Ik hoop dat dit nummer toch een beetje steun kan bieden aan de persoon die achterbleef en dat de ander rust gevonden heeft.”

‘Zonder jou (een verloren man)’, de nieuwe single van Herbert, is HIER verkrijgbaar op iTunes.

Het album ‘Horen, Zien, Zingen’ is nog steeds fysiek te verkrijgen via de webshop van Herbert: 

herbertverhaeghe.be/shop . Bestellingen worden aan huis geleverd én Herbert schrijft in elke bestelde cd een gepersonaliseerde boodschap!

Tracklist ‘Horen, Zien, Zingen’
1. Wereldreis
2. Dans met mij
3. Ik ben er voor jou
4. Even alleen
5. Ze is de beste
6. Wij houden van het leven
7. Vanavond uit met jou
8. Volg je weg
9. Rozengeur en maneschijn
10. Luilekkerland
11. De radio
12. Zonder jou (een verloren man)