...

Zanger Jeffrey Heesen en rapper Brace vinden elkaar

Zanger Jeffrey Heesen en rapper Brace vinden elkaar in de zomerhit ‘Van mij alleen’. Trending op TikTok en 1 miljoen YouTube-views. Een paar scrolls op TikTok volstaan om het zoveelste ‘Van mij alleen’-filmpje tegen te komen waarin er, solo of in duo-vorm, heerlijk wordt meegelipt met de zomerse hitsingle van het Nederlandse duo Jeffrey Heesen en Brace. “De song hebben we al een tijdje geleden geschreven, samen met Waylon van der Heijden, maar het was vooral wachten op het mooie, tropische zomerweer. Dat is er ondertussen volop en dat merken we aan de streams en de views. Deze week overschrijden we de kaap van de 1 miljoen YouTube-views. We hadden inderdaad nooit gedacht dat het zo snel zou gaan”, zegt Ossenaar Jeffrey Heesen. Zanger Jeffrey Heesen en rapper Brace vinden elkaar indit nummer

Zanger Jeffrey Heesen en rapper Brace vinden elkaar - Hoes Jeffrey Heesen Brace Van mij alleen

Zonnig Karakter

Opmerkelijk aan deze samenwerking is de combinatie van twee verschillende muzikale werelden die elkaar vonden. “Ik had hem vooraf gegoogeld, waardoor ik het ijs meteen kon breken toen we elkaar in de studio voor het eerst ontmoetten. De sfeer zat meteen goed. Het klikte en nauwelijks een paar uur later was ‘Van mij alleen’ opgenomen. Het zonnige karakter zit in de muziek. Zodra de song begint, voel je al meteen de energie die het nummer uitstraalt. Het tropische karakter zorgt dat je meteen zin krijgt om op het strand te zijn”, zegt de voormalige The Voice of Holland-deelnemer Brace.

Vlaanderen

Na Nederland, maken Jeffrey Heesen en Brace met ‘Van mij alleen’ nu ook de oversteek richting Vlaanderen. “Via onze sociale media kregen we al vaker de vraag of eerder de suggestie dat ons nummer ook iets zou zijn voor Vlaanderen. Met de steun van ons platenlabel maken we daar nu graag werk van. We hopen uiteraard dat we ‘Van mij alleen’ binnenkort ook eens samen kunnen brengen op een podium voor een groot publiek. Dat zou de kers op de taart zijn, ook al beseffen we dat ditt in coronatijden niet evident is”, zegt Jeffrey Heesen.

De duetsingle ‘Van mij alleen’ van Jeffrey Heesen en Brace verscheen op het Berk Music-label en is vanaf nu digitaal beschikbaar. 

Zanger Jeffrey Heesen en rapper Brace vinden elkaar - Logo House Of Entertainment