...

vanHaren neemt deel Brantano in België over

schoenen brantano

vanHaren neemt deel Brantano in België over

Waalwijk, 24 augustus 2020 – vanHaren neemt per 1 oktober 43 Brantano-winkels in België over. De schoenenketen zet hiermee een belangrijke stap in haar ambities op de Belgische markt. Na de opening van 16 winkels in de afgelopen drie jaar is dit een grote sprong voorwaarts in de uitbreiding van het winkelnetwerk in België. De directie van vanHaren is zeer verheugd met deze aankoop.

vanHaren is in Nederland al ruim 90 jaar een leidende formule in de schoenenbranche. Hier kan het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met een on-trend eigen collectie, de verkoop van bekende sportmerken en een hoog service level is vanHaren echt onderscheidend. Met de overname van de 40 Brantano-winkels wordt deze succesformule in België verder uitgebreid.

vanHaren draagt als familiebedrijf menselijk kapitaal hoog in het vaandel. De komende weken wordt zorgvuldig onderzocht welke betrokken Brantano-medewerkers in de vanHaren organisatie geïntegreerd kunnen worden.

De details van de overname worden in de komende periode verder uitgewerkt.

vanHaren is op de Nederlandse markt actief met 143 winkels en is onderdeel van de DEICHMANN-groep; marktleider in de Duitse en Europese schoenendetailhandel. DEICHMANN SE, werd opgericht in 1913 en is nog steeds voor 100 procent eigendom van de oprichtersfamilie. Het bedrijf is marktleider in de Europese schoenendetailhandel en actief in 31 landen wereldwijd. Met ongeveer 43.000 medewerkers exploiteert het meer dan 4.200 winkels en 40 online winkels.