...

Wegens groot succes: extra optredens Samson & Marie op 14 juli

Wegens groot succes:extra optredens Samson & Marie op 14 juli. Eind vorig jaar werd Marie Verhulst officieel voorgesteld als het nieuwe baasje van Samson. Een taak die ze na 30 jaar overneemt van haar vader Gert. Eind december 2020 is Marie & Samson opnieuw te gast tijdens de afscheidsshow van ‘Samson & Gert’. Ondertussen lanceerden ze al hun 2de single “Grote rode luchtballon’’. In september 2020 zijn er gloednieuwe afleveringen van de tv-serie. Op Ketnet kan een beperkt publiek op zondag 12 juli in de gezellige bubbelsetting van het Studio 100 Pop-Up Theater komen kijken naar hun eerste optredens. Aangezien de tickets voor deze pop-up optredens de deur uitvlogen, kondigt organisator House of Entertainment twee extra concerten aan, die zullen plaatsvinden op dinsdag 14 juli 2020.

Wegens groot succes: extra optredens Samson & Marie op 14 juli - Aankondiging Kabouter Klus en Samson Marie

Kabouter Klus

Op 14 juli worden Samson & Marie niet vergezeld door Piet Piraat, zoals dat op 12 juli het geval is. Hij wordt vervangen door niemand minder dan Kabouter Klus! Hij is de handigste kabouter van het hele kabouterbos. Speciaal voor deze optredens komt Klus op dinsdag 14 juli naar het Pop-Up Theater in Puurs. Daar gaat hij met jong en oud zingen en dansen! Wanneer alle stemmen en benen gesmeerd zijn, wordt Kabouter Klus op het podium afgelost door Samson & Marie. Die gaan naast hun eigen leuke liedjes, natuurlijk ook de grootste Samson-hits brengen.

Vanaf heden kan je op www.popupconcerten.be tickets kopen voor voor de extra zomeroptredens’ van dinsdag 14 juli in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.
Wees snel, want per show zijn er slechts 200 tickets beschikbaar!

Tickets zijn per bubbel van 2 of 4 personen beschikbaar en kosten €34,50 per stuk.

Wegens groot succes: extra optredens Samson & Marie op 14 juli - Logo House Of Entertainment