...

House of Entertainment pakt uit in Studio 100 Pop-Up Theater

House of Entertainment pakt zwaar uit in Studio 100 Pop-Up Theater. Na de eerdere aankondiging van Natalia & Jef Neve, The Starlings, Willy Sommers, Nick & Simon, Christoff, Belle Perez, De Romeo’s, Lindsay & Herbert, Glennis Grace en Dana Winner die eerder al bekend waren. voegt concertorganisator House of Entertainment met Snelle (5 juli om 14u, 18u en 21u), Hooverphonic (16 juli om 18u en 21u) en Clouseau (20 en 21 juli, telkens om 18u en 21u) nog 3 absolute toppers toe. De concerten zijn voorzien in juli 2020. Deze gaan door in een intieme, gezellige concertzaal omgebouwde Studio 100 Pop-Up Theater. De ticketverkoop voor deze extra concerten start vandaag via www.popupconcerten.be.

Pieter Ramboer

House of Entertainment pakt uit in Studio 100 Pop-Up Theater - Hooverphonic 16 juli 2020

  “We zijn zeer trots dat we Clouseau, Hooverphonic en Snelle in juli mogen ontvangen in het Studio 100 Pop-Up Theater”. Zo zegt Pieter Ramboer, CEO van House of Entertainment. We hadden al een zeer sterke line-up en die oogt met de toevoeging van deze kleppers alleen nog maar indrukwekkender. We willen de mensen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dat door hen unieke concerten aan te bieden met de strafste artiesten van de Lage Landen. We ontvangen publiek, artiesten en medewerkers met respect voor alle opgelegde maatregelen. Op algemene vraag van het publiek, hebben we voor alle pop-up concerten extra bubbels van 2 personen voorzien, want die blijken – een beetje tegen onze verwachtingen in – populairder dan de bubbels van 4″, besluit Pieter Ramboer.

Snelle

De voorbije maanden scoorde de Nederlandse sensatie Snelle met ‘Reünie’. De duetsingle met Marco Borsato ‘Lippenstift’ en het heerlijke ‘Smoorverliefd’ zorgde ook in Vlaanderen voor hit na hit. Zijn album ’24’ is een voltreffer en na zijn uitverkochte concert in het Leuvense Depot, zorgde hij voor een spectaculaire stunt. In minder dan 24 uur tijd werd de Antwerpse Lotto Arena uitverkocht. Wie geen kaartjes kon bemachtigen voor één van deze concerten, krijgt een nieuwe en unieke kans, want op zondag 5 juli speelt Snelle maar liefst 3 exclusieve concerten (14u – 18u – 21u) in het Studio 100 Pop-Up Theater. “Het wordt bijzonder, ook voor mij, want spelen voor slechts 200 mensen heb ik nog niet zo vaak gedaan. Iedereen zal alleszins kunnen genieten van een unieke concertbeleving”, zegt Snelle enthousiast.

House of Entertainment pakt uit in Studio 100 Pop-Up Theater - Snell 5 Juli 2020

Clouseau

Een goeie drie jaar na ‘Clouseau Danst’ is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden. Koen en Kris denken oprecht dat ze nog nooit zò’n verzameling straffe songs op één album hebben gehad. En dat zeggen ze niet omdat dat vaak het klassieke promopraatje is : je vòelt gewoon dat ze écht trots zijn op hun nieuwe album! Op 20 en 21 juli kan je in het Studio 100 Pop-up Theater gaan genieten van de uitmuntende ‘Tweesprong’-concerten van Clouseau en dat telkens om 18u en 21u.

House of Entertainment pakt uit in Studio 100 Pop-Up Theater - Clouseau 20 21 juli

Volledige line-up (tot op heden in verkoop): www.popupconcerten.be

House of Entertainment pakt uit in Studio 100 Pop-Up Theater - Logo House Of Entertainment