...

Snelle verkoopt Lotto Arena-concert ‘Vierentwintig’ op 24 uur uit.

Snelle verkoopt Lotto Arena-concert ‘Vierentwintig’ op 24 uur uit. - Logo House Of Entertainment

Snelle in snelheid gepakt door z’n fans. In amper 24 uur tijd zijn alle tickets voor het eerste Lotto Arena-concert van Snelle, bekend van o.a. ‘Reünie’, ‘Lippenstift’ en ‘Smoorverliefd’, uitverkocht. “Aan een recordsnelheid zijn tickets voor het ‘Vierentwintig’-concert van zaterdag 14 november de deur uitgevlogen. Wie geen kaarten kon bemachtigen, kan zijn of haar gegevens achterlaten en die worden genoteerd op een wachtlijst. Met het ganse team bekijken we de komende dagen welke opties er nog zijn, want de belangstelling voor het eerste, grote soloconcert van Snelle in Vlaanderen is gigantisch”, zegt House of Entertainment-CEO en concertorganisator Pieter Ramboer.

Snelle verkoopt Lotto Arena-concert ‘Vierentwintig’ op 24 uur uit. - Snelle Lotto Arena Sold Out 1
De 24-jarige Lars Bos aka Snelle is op dit moment één van de populairste artiesten van de Lage Landen. Met ‘Scars’ scoorde hij zijn eerste hit. Inmiddels deed hij dat ook al over met ‘Reünie’, de Marco Borsato-duetsingle ‘Lippenstift’ en zijn actuele single ‘Smoorverliefd’. Met die laatste single stijgt de MTV Award- en Edison-winnaar deze week naar #3 in de Ultratop 50 en zijn recentste album ‘Vierentwintig’ stijgt deze week van #29 naar #9 in de Ultratop album 50.

Ik vind het geweldig hoe Vlaanderen mij en mijn muziek omarmt”, zegt de artiest. “In Vlaanderen beleef ik het verhaal een 2de keer, waardoor ik dubbel zo hard geniet van wat mij overkomt. Woensdag waren er 2 signeersessies en na afloop was ik dankbaar en tevens ontroerd over hoe liefdevol er over mijn muziek, en met name mijn liedjesteksten, werd gesproken. Dat warme gevoel zal ik ook delen tijdens mijn eerste, grote concert in de Lotto Arena. Geloof me, dat wordt iets heel bijzonders, waar ik nu al naar uitkijk.”

 

Alle tickets voor het ‘Vierentwintig’-concert van Snelle in de Antwerpse Lotto Arena, op zaterdag 14 november zijn dus uitverkocht, maar belangstellende kunnen zich registreren op de wachtlijst, via www.snelle-live.be

Het ‘Vierentwintig’-concert van Snelle is een organisatie van House of Entertainment.