...

Studio 100 Pop-Up Theater wordt in juli intieme concertzaal

Studio 100 Pop-Up Theater wordt in juli intieme concertzaal. House of Entertainment organiseert in juli pop-up concerten. Volgende artiesten zegden reeds toe: The Starlings, Willy Sommers, Natalia & Jef Neve, Christoff, Belle Perez, De Romeo’s, Glennis Grace, Nick & Simon, Lindsay en Dana Winner. “We gaan voor veilig, gezellig en ontvangen zowel de artiesten als het publiek met respect voor alle maatregelen” aldus Pieter Ramboer, CEO House of Entertainment

Studio 100 Pop-Up Theater wordt in juli intieme concertzaal - Studio 100 Pop Up Theater
(Foto: House Of Entertainment)

Onderling Overleg

Toen het duidelijk werd onder welke voorwaarden events tijdens de zomermaanden kunnen plaatsvinden, bleven House of Entertainment (HOE) en Studio 100 allerminst bij de pakken zitten. Studio 100 en House of Entertainment zullen in onderling overleg het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs omtoveren tot een intieme concertzaal. Een volgens de richtlijnen gelimiteerd publiek, zal er ontvangen worden. En dit met respect voor alle opgelegde veiligheids- en hygiënemaatregelen.

Anja Van Mensel

Wij zijn blij dat we House of Entertainment kunnen verwelkomen in het Studio 100 Pop-Up Theater”, zo zegt Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux. “Hun expertise op vlak van programmatie en ons veelzijdig theater, zijn een bijzonder goede match. We verheugen er ons in elk geval op om weer publiek te kunnen ontvangen in ons theater.“

Eventlocatie

“We zijn zeer dankbaar dat we van Studio 100 de toestemming kregen om hun Pop-Up Theater in juli in te zetten en te exploiteren als eventlocatie”. Pieter Ramboer. “Crowd management is eigen aan onze sector en door de beschikbare ruimte, kunnen we er events organiseren die optimaal de opgelegde maatregelen en voorwaarden respecteren. Grote troef is niet alleen het intieme karakter maar zijn ook de technische mogelijkheden van de locatie. Daardoor kunnen we ook een unieke beleving bieden. We hebben samen met Studio 100 hard gewerkt om een volledig coronaproof, haalbaar concept voor live entertainment uit te tekenen.

Perspectief

De ganse sector had dringend nood aan perspectief. We kregen dat, weliswaar met zeer  beperkende voorwaarden. Maar dankzij de inspanningen van zowel Studio 100, de artiesten, managements,  boekingskantoren, toeleveringsbedrijven…zijn deze pop-up concerten alvast mogelijk. Ik wens alle betrokken partijen daarvoor dan ook uitdrukkelijk te bedanken. We kijken verder dan enkel onze eigen artiesten om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen aanbieden.

Pieter Ramboer

Ik denk dat we daar met de mooie namen die we nu al hebben zeker in geslaagd zijn. We kijken verder naar mogelijkheden om extra concerten en artiesten toe te voegen. De plaatsen zijn momenteel door de opgelegde beperkingen zeer beperkt. Ondanks dat kunnen we alleszins eindelijk uitkijken naar veilig, gezellig, welverdiend en broodnodig live entertainment”, besluit Pieter Ramboer.