...

Inspiratie voor Vaderdag: 4 leuke cadeautjes

Inspiratie voor Vaderdag

Inspiratie voor Vaderdag: 4 leuke cadeautjes

Vaderdag komt er opnieuw aan op 14 juni 2020 en ook dit jaar levert dat misschien een lastige zoektocht naar een geschikt cadeau op. Gelukkig kan je er nog vele nachtjes over slapen en staat het internet vol met nuttig en inspirerend advies. Onder andere op BestGekozen.be vonden we een aantal leuke, originele en grappige vaderdagscadeaus terug. We pikten er een aantal uit.

Scheerapparaat

Met een goed scheerapparaat kan je eigenlijk zelden veel verkeerd doen. Je moet anderzijds wel weten dat niet elk scheerapparaat even geschikt is. Controleer daarom eerst even of je paps nu een roterende of vibrerende scheerkop gebruikt en kies een scheerapparaat met hetzelfde type scheerkop. Daarnaast moet je weten dat het beste scheerapparaat waterdicht is, ook geschikt is om te trimmen en over een oplaadbare accu beschikt die voldoende lang meegaat. Vraag eventueel even bij je mama na of je papa speciale eisen heeft, zoals een gevoelige huid. Kies vervolgens een scheerapparaat dat perfect aansluit bij z’n type baardgroei. In de winkel kunnen ze je zeker helpen, maar ook online vind je heel wat keuzeadvies.

Bierbrouwpakket

Deze zomer kan er wel eens een zijn zonder buitenlandse bestemmingen. Ideaal om aan projectjes binnenshuis te werken! Is je papa ook zo’n bezige bij en houdt hij net als menig Belg van een lekker pintje bier? Dan kan je ‘m ook een bierbrouwpakket geven. Zo’n bierbrouwpakket bestaat uit een handleiding met daarnaast gist, hop, mout, een vergistingsemmer en een tapkraan. Bovendien zijn er soms wel nog een aantal andere zaken nodig, zoals beugelflessen of een vergiet. Geef ze meteen ook cadeau, het is namelijk niet zo leuk als je nadien zelf nog benodigdheden moet verzamelen. Door de verschillende spullen afzonderlijk te geven kan je meteen voor een wat komisch effect zorgen. Bij Bestgekozen.be vonden we bijvoorbeeld een vergiet van het Vliegend Spaghettimonster terug. Ideaal om het geloof te verspreiden.

AI-speaker

Heb jij een paps die graag mee is met z’n tijd? Dan is een AI-speaker een handige gadget voor Vaderdag. Kies dan wel voor de Belgische versie van Google Assistant die ook Nederlands begrijpt en alle Belgische locaties op z’n duimpje kent. Terwijl hij z’n persoonlijke assistent even een biertje laat halen, bedient Google Assistant de lichtschakelaar en zet het de tv aan. Ideaal voor een luilekkere Vaderdag!

Sporthorloge

Heb je een sportieve vader? Dan is de kans groot dat je ‘m met een fitnesstracker kan plezieren. Dergelijke sporthorloges houden statistieken nauwgezet bij en helpen om persoonlijke doelstellingen te bereiken. Weet wel dat lang niet alle sporthorloges even goed functioneren en dat het soms noodzakelijk is om je smartphone tijdens het sporten mee te nemen. Pluis vooral zelf uit welke functionaliteiten je papa al dan niet zal gebruiken. Er zijn bijvoorbeeld sporthorloges waarmee je contactloos betaalt, die je helpen om sportblessures te voorkomen, waarmee je navigeert of die je zelfs kan gebruiken tijdens het waterskiën. Zij hebben dan natuurlijk een hoger prijskaartje en voor sommige papa’s is dat misschien te veel van het goede.