...

5 vakantieplekken om met je gezin naartoe te gaan

vakantieplekken5 vakantieplekken om met je gezin naartoe te gaan

Er samen met je gezin even lekker tussenuit? Niks is heerlijker dan dat. Het enige wat je nog moet doen is een leuke bestemming vinden. Europa barst van de unieke locaties, maar de juiste kiezen kan soms lastig zijn. Wij helpen je daarom bij het vinden van de bestemming die bij jullie past! Onderstaand daarom 6 diverse locaties, zodat er voor iedereen iets tussen zit.

Lekker op vakantie naar de noorderburen

Liever niet te ver weg? Stap de auto in en boek een vakantie naar Nederland. Gedurderen zomer hoef je alleen maar de grens over en ben je in het gezellige Valkenburg in de provincie Limburg. Je kunt het ook noordelijker opzoeken en met het gezin gezellig naar de Veluwe. De Veluwe is namelijk uitermate geschikt om prachtig te wandelen met de familie en een overnachting te boeken op een gezellige locatie.

Daarnaast zijn er ontzettend veel heerlijke wellnesscentra te vinden. Perfect om heerlijk eens te ontspannen. Hieronder zijn ook verschillende sauna’s die kindvriendelijk zijn, waardoor je dus met je gezin de sauna kunt bezoeken. Wil jij een sauna vinden die voor jullie geschikt is? Kijk op de site van WellnesscentrumNederland.nl om een sauna te vinden.

In de winter de zon opzoeken in Corralejo

Met de familie tijdens de winter de zon opzoeken, maar geen zin om naar de andere kant van de wereld te vliegen? Ga dan op vakantie naar de Canarische Eilanden. Corralejo op het eiland Fuerteventura kunnen we absoluut aanraden voor gezinnen.

Corralejo is namelijk niet te toeristisch en tegelijkertijd ook toeristisch genoeg, waardoor het alsnog een levendige plek is. In combinatie van het mooie strand, het gezellige centrum en het pretpark Baku dat vlak buiten de plaats ligt maakt het perfect om met je gezin naartoe op vakantie te gaan.

Een onvergetelijke zonvakantie op Zakynthos

Zakynthos is zonder twijfel ook een favoriete bestemming voor vele gezinnen. Met de vele resorts is er altijd wel een geslaagde plek om te verblijven. Waar Zakynthos verder bekend om staat is het wereldbekende Navagio (Shipwreck) Beach. Bezoek het strand met een boottocht of geniet van het prachtige uitzicht van bovenop de rotsen.

Ook is Zakynthos een bijzondere plek vanwege de Caretta Caretta schildpadden. Op verschillende plekken op het eiland leggen ze hun eieren, waarvan Laganas een van de bekendste gebieden is. Een leuke ervaring om deze dieren met de familie te bekijken!

Een kampeervakantie in Zweden

Toch is en blijft een van de leukste manieren om tijd met je familie door te brengen door te gaan kamperen met het gezin. Als je dan toch graag wilt gaan kamperen dan is Zweden een absolute aanrader. Er zijn veel campings, waaronder ook veel 5-sterren campings. Beschik je niet zelf over een eigen caravan of tent? Dan zijn er ook ontzettend veel parken met vakantiehuisjes, waardoor je ook altijd op die manier in Zweden kunt verblijven. Andere redenen om voor Zweden te kiezen is dat het ontzettend kindvriendelijk is en je er prachtige natuur aan zult treffen.

Met de auto naar het zuiden van Frankrijk

Het is en blijft een van de favoriete bestemmingen: het zuiden van Frankrijk. Heerlijk om de auto in te stappen en samen met je familie het avontuur tegemoet gaat. Het is relatief goed te doen met de auto en de kans is groot dat je er tijdens de zomers kunt genieten van een heerlijk klimaat. Of je nou gaat voor een camping, een huisje of een hotel, het zuiden van Frankrijk kent tal van prachtige bestemmingen en heeft elke zomer weer van alles te bieden voor iedereen.