...

Winteractiviteit Pajottenland+ een schot in de roos

GALMAARDEN 1 februari 2020 – De eerste activiteit van het winterprogramma ‘Verlichte boerderij en molens’, georganiseerd door Pajottenland+, was afgelopen zaterdag 1 februari een succes. Op vier locaties in Galmaarden werden de deelnemers getrakteerd op Pajotse producten en animatie. De beleving op zowel B&B Hof ter Haegen, de Heetveldemolen, de Flietermolen als Chiro Albatros werd gesmaakt.

Winteractiviteit Pajottenland+ een schot in de roos - Verlichte molens en boerderijebn 1
(Foto: Luc Cromphout  Pajottenland+)

Verlichte boerderij en molens

Een busrit van de ene naar de andere locatie was het opzet. “We kozen ervoor om de activiteit ‘s avonds te organiseren om zo de verlichte gevels te accentueren en deelnemers van de beleving te laten genieten”, vertelt projectbegeleider Katrien Meersseman. De mensen spraken vol lof over de organisatie, het initiatief en de lekkere hapjes en drankjes. “De apotheose was het dansspektakel in regie van balletgroep Feniks uit Galmaarden”, gaat Meersseman verder. “De choreografie was speciaal voor ons event in elkaar gestoken.”

Winteractiviteit Pajottenland+ een schot in de roos - Verlichte molens en boerderijen 2
(Foto: Luc Cromphout  Pajottenland+)

Meer winteractiviteiten

Ook coördinator Robrecht Geeroms is tevreden over de opkomst: “We willen deze activiteit dan ook zeker herhalen. Ons winterprogramma telt nog twee activiteiten. Voor die avondwandelingen met korte bedrijfsbezoeken zijn er nog voldoende plaatsen beschikbaar, maar ze zijn wel beperkt.” Wie er op 29 februari ‘Schrikkelen en schrikken’ in Gooik of 21 maart ‘Welkom lente’ in Lennik graag bij is, schrijft zich in via www.pajottenland.be.

Winteractiviteit Pajottenland+ een schot in de roos - Verlichte Boerderij en Molens
(Foto: Luc Cromphout  Pajottenland+)