...

Het Schlagerfestival in Hasselt op weg naar recordeditie!

Het Schlagerfestival in Hasselt op weg naar recordeditie! - Logo House Of Entertainment

Extra show toegevoegd op vrijdag 3 april 2020

Vanaf eind maart kan er in de Hasseltse Ethias Arena op het 15de Schlagerfestival weer luidkeels meegezongen worden me de hit van oa. De Romeo’s, Jan Smit, Raymond van het Groenewoud, Laura Lynn ea. De belangstelling voor deze feesteditie is bijzonder groot. Voor de vier voorstellingen van vrijdag 27, zaterdag 28, zondag 29 maart en zaterdag 4 april zijn er nu nog amper plaatsen beschikbaar. Wegens de massale vraag naar tickets voegen de organisatoren vandaag een 5de concertdatum toe aan de agenda en kan er dus ook op vrijdag 3 april ‘geschlagerd’ worden.

Het Schlagerfestival in Hasselt op weg naar recordeditie! - Affiche 15 jaar Schlagerfestival 2020

15 jaar Het Schlagerfestival
De capaciteit werd al uitgebreid door het podium in het midden van de zaal te plaatsen, maar dat blijkt niet genoeg om te kunnen voldoen aan de massale vraag naar tickets voor Het Schlagerfestival 2020. “Op Google was de combinatie tickets met Het Schlagerfestival de voorbije weken één van de meest gezochte zoektermen en ook bij onze ticketing partner Tele Ticket Service bleven de aanvragen binnenstromen. Na overleg met de artiesten en crew, besloten we om een 5de datum toe te voegen aan de affiche van Het Schlagerfestival 2020, dat straks zijn 15de editie beleeft. Ons verjaardagsfeest is het centrale thema en we roepen iedereen op in het laatste weekend van maart en het eerste van april op feestelijke wijze af te zakken naar ons festival”, zegt Friedl Teirlinck namens medeorganisator DPG Media.

High Five!
Christoff, Wim Soutaer, Bart Kaëll, Luc Appermont, Yves Segers, De Romeo’s deelden net als Willy Sommers en Laura Lynn een mysterieuze ‘high five’-foto via hun sociale media waarmee ze de 5de show van Het Schlagerfestival 2020 feestelijk aankondigden. “Op Facebook en Instagram kreeg de actie veel bijval en zorgde ze voor een verhoogde traffic naar onze website, dus mensen die nog tickets willen kopen voor de feestelijke 15de editie van Het Schlagerfestival, moeten zich nu echt wel reppen”, klinkt het bij de organisatie.

Het Schlagerfestival in Hasselt op weg naar recordeditie! - Artiesten 15e Schlagerfestival
(Foto: House Of Entertainment)

Het Schlagerfestival 2020 vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart, en vrijdag 3 (extra) en zaterdag 4 april in de Hasseltse Ethias Arena, met optredens van Willy Sommers, Wim Soutaer & Charles Van Domburg, De Romeo’s, Jan Smit, Christoff, Raymond van het Groenewoud, Bart Kaëll, Yves Segers en Laura Lynn. Luc Appermont maakt zijn debuut als gastheer-presentator.

Tickets kan je bestellen via www.hetschlagerfestival.be.

Het Schlagerfestival is een organisatie van DPG Media en PSE Belgium.

Het Schlagerfestival in Hasselt op weg naar recordeditie! - Affiche 15 jaar Schlagerfestival 2020 groot