...

Sammy Moore zorgt meteen voor muzikaal vuurwerk

Sammy Moore zorgt meteen voor muzikaal vuurwerk - Logo Buzzard 2

Sammy Moore zorgt meteen voor muzikaal vuurwerk in 2020
met nieuwe single ‘Jouw warme handen’

Sammy Moore zorgt meteen voor muzikaal vuurwerk - Hoes Sammy Moore Jouw Warme Handen

Sammy Moore (50 jaar – Rotselaar) is wat men noemt een muzikale laatbloeier. Hoewel Sammy nog maar een dikke 5 jaar professioneel bezig is als zanger, mag hij zich al een gevestigde waarde noemen in de Vlaamse showbizz. Met pareltjes als ‘La fiësta’, ‘Hou me vast’, ‘Doe niet zo sexy’, ‘Samen zijn’ en ‘Altijd zomer’, scoorde hij al erg goed, maar ‘Juf Sarah’ en ‘Hou me vast’ zetten Sammy Moore definitief op de muzikale landkaart. In juli 2019 zette Sammy een volgende stap in zijn carrière met de release van ‘Stapelgek op Victoria’, een bijzonder aanstekelijke en hitgevoelige popsong, waarmee hij een stevige radiohit scoorde en 12 weken genoteerd stond in de Vlaamse Ultratop 50!

In 2020 wil Sammy Moore uiteraard een vervolg breien aan dit succes en die ambitie zet hij meteen kracht bij met de release van zijn nieuwe single ‘Jouw warme handen’. Voor deze nieuwe single sloeg het vaste muzikale team van Sammy (componist Jim Nijs en producer Patrick Renier) de handen in elkaar met de bejubelde zangeres en tekschrijfster Sabien Tiels. Het resultaat is een pittige, uptempo, Nederlandstalige feelgood song met een hoog meezinggehalte.

“Ik ben helemaal klaar voor 2020!”, aldus Sammy Moore. “Vorig jaar zette ik dankzij ‘Stapelgek op Victoria’ een volgende stap in de goede richting wat mijn zangcarrière betreft en dit jaar hoop ik daar weer verder op te kunnen bouwen.

Sammy Moore live in concert met voorstelling zomersingle. 25/04 om 20u, Sportoase Ter Heide, Rotselaar.
Tickets: 0477.32.98.30