...

2de Christmas Show was een voltreffer

André Hazes, Belle Perez, Christoff, Wannes Lacroix en musicalsartiesten Goele De Raedt, Nordin De Moor, Hans Peter Janssens en Tinne Oltmans zorgden voor een unieke kerstsfeer! 

Met ‘Hallelujah’ zorgden Christoff, Belle Perez, Hans Peter Janssen, Wannes Lacroix, Goele De Raedt, Nordin De Moor en Tinne Oltmans na de ouverture voor een sterke openingsact van ‘The Christmas Show’. Voor het 2de jaar op rij trok theaterproducent Deep Bridge naar de Antwerpse Lotto Arena voor de grootste indoor kerstbeleving van Vlaanderen. De 2 voorstellingen lokten zondag heel wat families en gezinnen, die zich lieten onderdompelen in de warme sfeer van Kerstmis en de eindejaarsdagen. Op het podium kregen de ronkende namen uit de showbizz- én de musicalwereld ondersteuning van een straffe liveband, een geweldig showballet, schattige engelenstemmen en een indrukwekkend klank- en lichtspektakel.

Belle zong ‘All I Want For Christmas’ en Goele De Raedt zorgde aansluitend voor het eerste kippenvelmoment met haar versie van de P!nk-klassieker ‘A Million Dreams’. Na ‘Santa Clause Is Coming To Town’ en ‘Silent Night’ was het aan Christoff die met ‘Een ster’ zorgde voor een collectief meezingmomentje. In de show zaten heel wat kerstmedley’s die door het publiek op luid applaus werden onthaald. Volgend jaar speelt Koen Van Impe de hoofdrol in een nieuwe versie van ‘The Sound Of Music’ en tijdens ‘The Christmas Show’ gaf hij met Goele De Raedt al een voorsmaakje van wat de mensen mogen verwachten. “Ik ben de voorbije week uitgebreid aangesproken over de foto die ik deelde als Kapitein Van Trapp. Ze geloven het pas als ze de beelden van de making-off zien, zo straf is het gedaan en zo groots en speciaal wordt de musical die we vanaf 6 december gaan spelen”, zei Koen enthousiast.

Naast het visuele en de warmte van de productie, is de perfecte muzikale mix van bekende meezingers en kerstklassiekers de sterkste troef van ‘The Christmas Show’. Na het collectieve ‘Feliz Navidad’ liet de getalenteerde Wannes Lacroix met ‘Never Enough’ horen waarom hij vorig jaar naast Ibe in de finale stond van ‘The Voice’. Wannes genoot zichtbaar: “Wauw. Ik vond het geweldig. Ik hou van Kerstmis en het is altijd fijn wanneer je gevraagd wordt om mee te werken aan zo’n grootse kerstproductie.” Na Christoff zijn ‘7 Zonden’ was het de beurt aan blikvanger André Hazes.

Samen met Tinne Oltmans verraste Hazes het publiek met een heel straffe versie van ‘Shallow’, het hoogtepunt van deze show, waarna de populaire Hazes verder ging met ‘Zij gelooft in mij’. De muzikale temperatuur en het tempo gingen de hoogte in toen Belle Perez haar hitmedley losliet en vervolgens zorgden Goele én Hans Peter Janssen met respectievelijk ‘This Is Me’ en ‘Adeste Fidelis’ voor prachtige momenten. Tinne Oltmans bracht ‘Santa Tell Me’ en dan werden alle kerstfeestschuiven opengetrokken met Christoff zijn ‘Sweet Caroline’ en de André Hazes-klassieker ‘Leef’. Alle artiesten brachten nog een kerstmedley en daarna werd de kerstman feestelijk verwelkomd.

Onder luid applaus en met een brede glimlach werden alle artiesten van ‘The Christmas Show’ uitgezwaaid, en na de meezingers ‘We Wish You A Merry Christmas’ en ‘Most Wonderful Time Of The Year’ trok het publiek vreugdevol huiswaarts. Op zondag 20 december 2020 kan je in de Antwerpse Stadsschouwburg opnieuw terecht voor de 3de editie van ‘The Christmas Show’.

2de Christmas Show was een voltreffer - The Christmas Show 2019

“We creëerden inmiddels een nieuwe traditie rond de feestdagen en in de warme, roodfluwelen zitjes van de schouwburg komt deze voorstelling helemaal tot zijn recht. Het publiek zit lekker dichtbij en kan in optimale omstandigheden genieten van het mooiste kerstfeest, dat je viert samen met je vrienden en familie. ‘The Christmas Show’ wordt niet kleiner, integendeel. We blijven inzetten op verrassende combinaties van populaire- en musicalartiesten, leuke acts, het showballet, de liveband en een pak verrassingen die allemaal verbonden zijn aan Kerstmis. We zijn met onze Christmas Show hét aanvullende alternatief voor wie de kerstmarkt of een bezoek aan de feeëriek verlichte Antwerpse binnenstad wil combineren met een unieke, gevarieerde kerstshow. Binnenkort maken we de eerste namen bekend van de line-up, maar wie wil kan nu al tickets kopen”, klinkt het bij theaterproducent Deep Bridge.

De 3de editie van The Christmas Show vindt plaats op zondag 20 december 2020 in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets bestel je op www.deepbridge.be

2de Christmas Show was een voltreffer - Affiche The Christmasshow 2020