...

DJ Furax, Alice DJ en Twenty 4 Seven komen naar ‘I love the 90’s’

DJ Furax, Alice DJ en Twenty 4 Seven komen naar ‘I love the 90’s’ - Logo I Love The 90s 2020

Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Ward en Bonzai All Stars werden al aangekondigd voor ‘I love the 90’s – The party’ en op zaterdag 21 maart krijgen ze in de Hasseltse Ethias Arena het gezelschap van DJ Furax, Alice DJ en Twenty 4 Seven.

Met ‘Better Off Alone’, ‘Back In My Life’ en ‘Will I Ever’ domineerde Alice DJ eind jaren 90’ de Europese hitlijsten. In totaal verkochten ze wereldwijd meer dan 1 miljoen albums van ‘Who Needs Guitars Anyway? en nog eens 5 miljoen singles. Met ‘The Lonely One’ en ‘Celebrate Our Love’ bereikten ze ook de hoogste regionen van de hitlijsten. David Guetta, Ne-Yo en Akon leenden in 2013 hun  ‘Better Off Alone’-riedeltje voor hun mega hit ‘Play Hard’. Net als Alice DJ is Twenty 4 Seven nog een muzikaal begrip uit de jaren negentig.

DJ Furax, Alice DJ en Twenty 4 Seven komen naar ‘I love the 90’s’ - DJ Furax Alice DJ en Twenty 4 Seven
(Foto: House Of Entertainment)

Met ‘Slave To The Music’, ‘Leave Them Alone’ en ‘Oh Baby!’ scoorden ze internationale hits die nog steeds massaal worden gespeeld op de radio en gestreamd op Spotify en YouTube. Op zijn 10de begon hij al muziek te maken en enkele jaren later scoorde hij met ‘Big Orgus’ een dikke hit. We hebben het over de Belgische DJ Furax, die nog steeds wordt geprezen voor zijn dj-kwaliteiten en de vele muziekstijlen die hij moeiteloos bespeelt: Techno, Retro, Trance, Jump, Hardstyle en Hardtrance zitten in zijn vingers. Hij kent alle grote 90’s-klassiekers en daarnaast scoorde hij ook in de clubs met zijn eigen materiaal. Uw ogen, oren en voeten worden straks verwend wanneer hij achter de draaitafels staat.

‘I love the 90’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 21 maart 2020 in de Hasseltse Ethias Arena. Tickets en info vind je op www.ilovethe90s.be. In januari worden er nog namen toegevoegd aan de line-up.

DJ Furax, Alice DJ en Twenty 4 Seven komen naar ‘I love the 90’s’ - Logo House Of Entertainment