...

3de Christmas Show trekt op 20 december naar Antwerpse Stadsschouwburg

3de Christmas Show trekt op 20 december naar Antwerpse Stadsschouwburg - Logo deep bridge 1

Ook volgend jaar is er een nieuwe ‘The Christmas Show’. Voor deze derde editie trekt het gezelligste en leukste eindejaarsspektakel op zondag 20 december naar de Antwerpse StadsschouwburgWe creëerden inmiddels een nieuwe traditie rond de feestdagen en in de warme, roodfluwelen zitjes van de schouwburg komt deze voorstelling helemaal tot zijn recht. Het publiek zit lekker dichtbij en kan in optimale omstandigheden genieten van het mooiste kerstfeest, dat je viert samen met je vrienden en familie.

‘The Christmas Show’ wordt niet kleiner, integendeel. We blijven inzetten op verrassende combinaties van populaire- en musicalartiesten, leuke acts, het showballet, de liveband en een pak verrassingen die allemaal verbonden zijn aan Kerstmis. We zijn met onze Christmas Show hét aanvullende alternatief voor wie de kerstmarkt of een bezoek aan de feeëriek verlichte Antwerpse binnenstad wil combineren met een unieke, gevarieerde kerstshow. Binnenkort maken we de eerste namen bekend van de line-up, maar wie wil kan nu al tickets kopen”, klinkt het bij theaterproducent Deep Bridge.

De 3de editie van The Christmas Show vindt plaats op zondag 20 december 2020 in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets bestel je op www.deepbridge.be

3de Christmas Show trekt op 20 december naar Antwerpse Stadsschouwburg - Affiche The Christmasshow 2020