...

Top 5 trending items van deze maand!

TrendingTop 5 trending items van deze maand!

Dagelijks verschijnen er nieuwe trending artikelen op Trending.nl. Je vindt er populaire, opmerkelijke en boeiend verhalen, producten of diensten, maar ook kom je daar opmerkelijke toplijstjes en quizzen tegen. Uit alle populaire artikelen hebben we een top vijf van de meest gelezen trending artikelen op Trending.nl voor je samengesteld. Stop even waar je mee bezig bent en neem even de tijd om deze vijf opmerkelijke en populaire artikelen door te nemen. We weten zeker dat je geen spijt gaat krijgen.

Top 5 trending  items

Speciaal voor jou hebben we hier de top 5 van de populairste artikelen op Trending.nl samengesteld.

Bekijk hier de top 10 van deze maand.

  1. De 7 beste landen om te wonen

Wil je ergens anders dan in Nederland wonen? Dan is deze top 7 beste landen om te wonen wellicht iets voor jou. Nederland staat niet eens in deze top 7. Op nummer 7 staat Australië, wil je weten we de rest van de top 7 is?

  1. Ongelooflijk: deze voorspellingen kwamen uit

Sommige mensen beweren dat ze de toekomst kunnen voorspellen. Niet iedereen gelooft hier in, maar als het één en ander uitkomt dan is het toch wel even schrikken. Misschien is er toch een hogere macht die slechts voor enkele onder ons te begrijpen is?

  1. Mannen met deze uiterlijke kenmerken gaan vaker vreemd

Mannen met bepaalde gezichtskenmerken schijnen sneller vreemd te gaan? Mannen met dikke wenkbrauwen, een uitgesproken kaaklijn en dunne lippen scoren erg hoog op de lijst van vreemdgaan. Komt het echt alleen door deze uiterlijke kenmerken of zijn het vooral de kenmerken die de man aantrekkelijk doen maken en de man dit zelf ook heel goed weet?

  1. De 10 meest kwaadaardige kinderen

Er lopen heel wat kwaadaardige mensen op deze aardbol rond. Velen daarvan zitten gelukkig achter slot en grendel, omdat zij een gevaar zijn voor de samenleving. Vaak gaat het hier om volwassenen, maar wat als het ineens om kwaadaardige kinderen gaat? Erg creapy nietwaar?

  1. Vechtclub met dementen in verzorgingstehuis

Een vechtclub op zich is al een hele belevenis, maar een vechtclub met dementen? En dat in een verzorgingstehuis? Het is toch echt gebeurd in de Amerikaanse staat North Carolina. Er werden zelfs weddenschappen gehouden en de winnaars kregen extra eten en drinken. Veel van deze gevechten zijn zelfs op video vastgelegd.