...

Emirates werft toekomstig cabinepersoneel in België aan

Foto: prexpression.com

Emirates werft toekomstig cabinepersoneel in België aan. Aantrekkelijke packages inclusief belastingvrij salaris, gratis gedeelde accommodatie in Dubai en andere voordelen.

Brussel, België – 2 December 2019: Emirates, ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij, is op zoek naar kandidaten in België om deel uit te maken van het multinationale cabine personeelsteam. De in Dubai gevestigde luchtvaartmaatschappij houdt in december 2019 twee open dagen, in Brussel en Antwerpen, voor werving van cabinepersoneel.

De Open Dag in Brussel wordt op vrijdag 6 december om 9.00 uur gehouden in Hotel Sofitel Le Louise, Guldenvlieslaan 40. 1050 Brussel.

De open dag in Antwerpen wordt op zondag 8 december om 09.00 uur gehouden in Hilton Antwerp Old Town, Groenplaats, 32. 2000 Antwerpen.

De luchtvaartmaatschappij is op zoek naar zowel vrouwen als mannen om nieuwe functies in te vullen, want Emirates groeit nog steeds,dankzij de toevoeging van nieuwe routes en extra toestellen. Kandidaten die een goede start aan hun loopbaan willen geven, kunnen de Open Dag bijwonen, voorzien van een kopie van hun CV, in het Engels, en een recente foto. Hoewel niet verplicht, worden kandidaten aangemoedigd om zich van tevoren online aan te melden op de loopbaanwebsite van Emirates Group http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Aan een aantal criteria moet worden voldaan; ten minste 21 jaar oud op het moment van de inschrijving zijn en een arm bereik van 212cm hebben bij het op de tenen staan. De kandidaten moeten ook bereid zijn om de hele dag aan het selectieproces deel te nemen. Degenen die op de shortlist staan, worden op de hoogte gebracht met nieuwe data voor toekomstige evaluaties en interviews.

Cabinepersoneel wordt een volledig werkgelegenheidspakket aangeboden, dat een verscheidenheid aan voordelen omvat, zoals een belastingvrij inkomen, gratis hoogwaardige gedeelde accommodatie in Dubai, gratis vervoer van/naar het werk, medische en tandheelkundige dekking en recreatieve activiteiten in Dubai. Het biedt tevens het cabinepersoneel en hun familie aantrekkelijke en gemakkelijk te gebruiken reisvoordelen.Vooral omdat het wereldwijde over zes continenten netwerk van Emirates nog steeds verder groeit. Emirates vliegt momenteel naar meer dan 150 bestemmingen op zes continenten met een moderne vloot van 269 all-wide-body vliegtuigen.

De luchtvaartmaatschappij is de grootste wereldwijde exploitant van de Boeing 777 en het Airbus A380-vliegtuig en heeft nieuwe vliegtuigmodellen in bestelling.

Emirates biedt uitstekende carrièremogelijkheden, diepgaande training en een internationaal team metmeerdan135 nationaliteiten waaronder al 103 piloten en 80 cabinepersoneelsleden uit België. Emirates vliegt sinds 2014 naar Brussel en voert momenteel twee dagelijkse diensten uit tussen België en Dubai, met verbindingen naar meerdere steden in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Australazië. Meer informatie ter voorbereiding op de Open Dag voor Cabinepersoneel of over het selectieproces, evenals het startloon en de voordelen vancabinepersoneel zijn te vinden op: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/