...

Vakantie in Nederland: waar moet je heen? Bekijk de top 3

Vakantie in Nederland waar moet je heenVakantie in Nederland: Bekijk de top 3

Waar moet je heen om een geslaagde vakantie in Nederland te hebben? Ontdek met deze top 3 van plekken waar je een vakantiehuisje of een groot vakantiehuis kunt huren. Eigenlijk kun je overal in Nederland wel slagen, als je een mooie vakantie in eigen land wilt beleven. Je hebt de kust, maar ook de hei en de bossen waar je kunt sporten of gewoon van kunt genieten. Deze top 3 is dus ook een lastige klus, want het aanbod aan mooie mogelijkheden in Nederland zijn er genoeg.

#1 Beleef de Noordzee: De waddeneilanden

De eilanden in de Waddenzee zijn een belevenis op zich. Doordat je er met de boot er heen gaat heb je echt het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn. Elk eiland heeft zijn eigen sfeer, het draait hier om het leven in de zee en het strand. Op de eilanden kun je lekker actief bezig gaan. Maar je kunt ook gewoon rustig de tijd nemen om te genieten van de mogelijkheid om lekker uit te waaien aan het strand.

#2 Lekker genieten in Limburg

Alleen om de heerlijke Limburgse vlaai zou je al een vakantie boeken naar Limburg! Hier begint het Bourgondisch leven. In Limburg kun je het hele jaar door genieten van het lekkere eten wat de streek te bieden heeft. Limburg biedt daarnaast leuke mogelijkheden voor uitstapjes zoals de st Pieterberg of een dagje winkelen in bruisend Maastricht. Daarnaast kun je ook makkelijk hier een dagje naar Duitsland of België gaan. Het heuvelachtig landschap van Limburg nodigt uit om lekker op pad te gaan wandelend of met de fiets.

#3 Ontdek Overijssel

Mooie natuurgebieden met de mogelijkheden om actief te genieten: ontdek Overijssel. In Overijssel heten maar liefst 265 vakantiehuizen je van harte welkom voor een vakantie om echt helemaal even weg te zijn. Villaspot.nl heeft een prachtig assortiment aan vakantiehuizen om te huren. Je hebt de mogelijkheid om zowel een vakantiehuisje als een groot vakantiehuis voor grotere gezelschappen te huren. Overijssel heeft, naast mooie natuur om te fietsen en te wandellen, de Hanzesteden zoals Deventer en Zwolle met een gezellige binnenstad om te bezoeken.

Profiteer van Nederland vakantieland met de mooiste aanbiedingen via Villaspot.nl

Nederland is een mooi vakantieland met mooie aanbiedingen. Daarom kan een vakantiehuis huren via Villaspot.nl ook nog eens voordelig uitpakken. Laat je mailadres achter om maandelijks de mooiste aanbiedingen voor vakantiehuizen in binnen- en buitenland te ontvangen.