...

Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten…

Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten…
tot duetsingle ‘Jij hoort bij mij’

Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten... - Hoes Steve Tielens W.V.Wanten jij hoort bij mij

Na de felgesmaakte carnavalskraker ‘Hé Jacqueline (waar is de vaseline?)’ met de onnavolgbare Zuster Vaseline en het sfeervolle ‘Ga jij vanavond met me mee?’ met zijn Nederlandse ‘partner in ambiance’ José Sep, wist polonaisekoning Steve Tielens ook voor zijn nieuwe single weer een opmerkelijke dame te verleiden tot een duet.

In de videoclip van zijn zomersingle ‘We goan noar ’t strand’ dook ze al even op, maar Steve moet tijdens die samenwerking een dermate indruk gemaakt hebben op Wendy Van Wanten, dat frivole Wendy volmondig instemde om met “charmante Steve”, zoals ze hem zelf onlangs omschreef in de media, de studio in te duiken voor de romantische ballade ‘Jij hoort bij mij’. U hoort het goed, ambiancebeest Steve Tielens laat zich van een geheel andere kant horen in deze pakkende single, én zien in de bijhorende videoclip, waarin een ravissante Wendy hem op haar beurt zelfs weet te verleiden tot een intiem danspasje strak in het pak.

‘Jij hoort bij mij’ is net als de duetten met José Sep en Zuster Vaseline, een voorbode op het nieuwe album ‘Parels & Duetten’ van Steve Tielens, een dubbelcd met op CD1 een mix van prachtige solonummers en beklijvende covers, en op CD2 verrassende duetten. Het nieuwe album ‘Parels & Duetten’ zal uitkomen in het voorjaar van 2020. Wendy en Steve zullen het nummer ‘Jij hoort bij mij’ ook live brengen op 6 februari 2020 in Kursaal Oostende, waar Wendy die avond haar zestigste verjaardag viert met het grootse concert ‘De Vrienden van Wendy’.

‘Jij hoort bij mij’, de nieuwe single van Steve Tielens & Wendy Van Wanten, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten... - Logo Buzzard 2