...

Wie spot Snelle z’n bus vandaag in Antwerpen, Hasselt of Leuven en wint toffe prijzen?

Wie spot Snelle z’n bus vandaag in Antwerpen, Hasselt of Leuven en wint toffe prijzen? - bus Snelle
(Foto: House Of Entertainment)

Met ‘Reünie’ (top 10)  én de duetsingle ‘Lippenstift’ – die hij opnam met Marco Borsato – staat Snelle bij ons momenteel hoog genoteerd in de hitlijsten en hoor je hem aan hoge snelheid op zowat alle radiostations voorbijkomen. Beide liedjes zijn ook terug te vinden op zijn nieuwe album ‘Vierentwintig’, dat vandaag verschijnt in Nederland en Vlaanderen. Naast ‘Reünie’ en ‘Lippenstift’, staan er op het nieuwe album 14 songs, inclusief samenwerkingen met o.a. Frenna (‘Plankgas’), Jebroer (‘Hoofd omhoog’), Yade Lauren (‘Ze kent mij’) en Kraantje Pappie (‘Op zoek naar Life’).

De voorbije dagen was het in Nederland een gekkenhuis toen de bestickerde bus van Snelle het land doorkruiste, om op die manier zijn fans kennis te laten maken met zijn nieuwe werk. Woensdag waren er meer dan 500 mensen aanwezig in Snelle z’n woonplaats Deventer en tijdens een optreden en signeersessie in Apeldoorn gisterenavond, stonden er meer dan 1000 mensen klaar om met Snelle op de foto te gaan. Morgen, vrijdag 25 oktober, doorkruist de bus van Snelle het Vlaamse land en stopt ze in Antwerpen, Leuven en Hasselt.

Snelle is zelf niet aanwezig, maar via zijn sociale media (Instagram) laat hij tijdig weten waar de bus stilstaat. Wie langsloopt, een foto maakt en die deelt op zijn of haar sociale media met de hashtag #snelle24, maakt kans op 4 vip-tickets en een ontmoeting met Snelle tijdens een show naar keuze. Bovenop krijg je ook nog een gesigeneerd exmplaar van zijn nieuwe album ‘Vierentwintig’. Binnenkort start Snelle met zijn ‘24/7’-tour, Vlaanderen staat uiteraard ook op de planning. Op donderdag 28 november 2019 staat Snelle in het Leuvense Depot. De gehele tour is echter al volledig uitverkocht.

Meer info over de bus-actie van Snelle vind je op zijn Instagram.

Schema:
10:00 Antwerpen
13:00 Leuven
15:00 Hasselt