...

Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries,

Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries, - Slogan Bilzen Mysteries

Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ op te lossen

Na het succes van vorig jaar kunnen bezoekers tijdens de herfstvakantie bij Bilzen Mysteries opnieuw terecht voor de actie ‘Speur mee met een bv’. Op dinsdag 29 oktober helpt de populairste TikTok-ster van de Benelux Stien Edlund Het Complot op te lossen. Eén dag later is het de beurt aan Vlaanderens bekendste politieagent Andy Peelman. Allebei nemen ze uitgebreid de tijd voor foto’s en selfies met de bezoekers.

De interactieve speurtocht ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ in de Landcommanderij Alden Biesen is een must voor wie van spanning en uitdagingen houdt. Gewapend met een tablet en de virtuele hulp van commissaris Angel (Joke Devynck) en inspecteur Dewolf (Jeron Dewulf) dienen speurneuzen zo snel mogelijk te achterhalen wie verantwoordelijk is voor het dodelijke ongeval tijdens de opnames van ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’. Of was het toch moord? Tijdens de herfstvakantie krijgen speurneuzen extra hulp van de bekende gezichten Stien Edlund en Andy Peelman.

Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries, - Andy Peelman en Stien Edlund
(Foto: House Of Entertainment)

Fenomeen
Met 2,3 miljoen volgers op het sociale mediaplatform TikTok is Stien Edlund de absolute nummer één in de Benelux. Haar filmpjes en vlogs worden dagelijks door honderdduizenden volgers bekeken. Het 18-jarige fenomeen is van vele markten thuis. In het verleden werkte ze mee aan VTM-Kids. Gepassioneerd door moderne dans en sports aerobics haalde Stien vorig jaar zilver op het Belgisch kampioenschap. Ook haar eigen kledingcollectie gaat vlot over de toonbank. Andy Peelman hoeft evenmin te worden voorgesteld. Naast zijn rol in ‘De Buurtpolitie’ gooit hij momenteel hoge ogen met ‘Andy op patrouille’.

Ondanks hun drukke agenda’s komen Stien en Andy respectievelijk op dinsdag 29 en woensdag 30 oktober de bezoekers van ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ een duwtje in de rug geven. Dankzij hun tips en advies zouden speurders de zoektocht wel eens in recordtempo kunnen volbrengen. Bovendien maken ze allebei voldoende tijd vrij om exclusieve foto’s en selfies te nemen.

Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries, - IMG 0150

Voltreffer
Vorig jaar was de actie een voltreffer en ook deze keer slaat het bezoek van de BV’s enorm aan”, zegt schepen van toerisme en promotie Bruno Steegen. “We merken via de sociale media en de reservaties die vlot binnenlopen dat het initiatief perfect aanleunt bij de brede doelgroep: jongeren, gezinnen, mensen die houden van avontuur en nieuwe, interactieve media. Daar spelen we handig op in met deze unieke meet & greet-actie. Wie erbij wil zijn, reserveert best zo snel mogelijk een ticket want Edlund en Peelman zijn duidelijk heel populair.

Zowel op 29 als 30 oktober zijn er telkens twee shifts voorzien. Starten kan om 9 of om 13 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.speurmeemeteenbv.be. Stien Edlund en Andy Peelman staan alvast te trappelen om u mee op sleeptouw te nemen op de spannendste speurtocht van de herfstvakantie.

Info: www.bilzenmysteries.be 

Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries, - Logo House Of Entertainment