...

Sasha & Davy: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!”

Sasha & Davy: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!” - Logo House Of Entertainment

Sasha & Davy hadden het voorspeld: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!”

Sasha & Davy: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!” - Sasha Davy 1
(Foto: House Of Entertainment)

Wedden dat je nog steeds moeiteloos kan meezingen met ‘ra, ra, ra, radio’, de zomerhit van Sasha & Davy? De voorbije maanden was het populaire koppel niet meer weg te branden van de radio en werd er overal luidkeels meegezongen met hun frisse, uptempo popsong. De wereldvermaarde dj Robert Abigial (‘Mojito song’, ‘Merenque’)  vond de single zo leuk, dat hij in functie van een dj-set in Turkije een eigen versie ontwikkelde en die heeft ondertussen haar weg gevonden in de digtale wereld, waar deze volop wordt gestreamd en beluisterd.

Bij het vallen van de bladeren en voor de release van hun kerstalbum, verwennen Sasha & Davy onze oren met hun nieuwe single ‘Toen zag ik jou’. Bij de release van ‘Radio’, hun recentste album, gaf het koppel al aan dat dit volgens hen een liedje is met een hoog radiovriendelijk karakter. “’Toen zag ik jou’ is opnieuw een origineel, up-tempo radionummer. Dat zijn van die liedjes die gaan over de liefde, maar die je nooit beu raakt omdat ze je een instant happy gevoel geven. Wij vinden het ook geweldig om zo’n liedjes te kunnen zingen op het podium. Het mooie aan deze compositie is dat we afwijken van het traditionele. Meestal zingen we onze refreinen samen, maar in ‘Toen zag ik jou’ hoor je ons afwisselend”, zegt Davy Gilles.

Dit najaar brengen Sasha & Davy hun eerste volwaardige kerstalbum uit, iets waar ze enorm naar uitkijken. Sasha: “De voorbije jaren mochten we al vaak proeven van de kerstsfeer tijdens optredens in diverse kerken, kerstconcerten en op kerstmarkten. Dit jaar rollen we ons kerstverhaal nog iets groter uit, met een album vol kerstnummers. Ik moet zeggen dat ik mij moet inhouden om de kerstboom nog niet op te tuigen in onze living. Onze jongsten kijken uit naar Sinterklaas, dus we zullen nog even wachten, maar ik geef toe: bij ons kriebelt het en wij zijn letterlijk aan het aftellen naar de mooiste tijd van het jaar. ‘Toen zag ik jou’ zorgt voor de perfecte overgang om van de zomer zachtjes door te stomen richting het najaar en de feestdagen.

De nieuwe Sasha & Davy-single ‘Toen zag ik jou’ verscheen digitaal op het Vlaamse Sterren-label en is terug te vinden op hun recentste album ‘Radio’.

Sasha & Davy: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!” - Hoes Sasha Davy toen zag ik jou