...

Bruisend Schepdaal feest 2019

Tradiegetrouw sluiten ze in Schepdaal de zomer af met een spetterend feestweekend.  Op 13, 14 en 15 september vindt de 12e editie plaats van SCHEPDAAL FEEST. Een driedaags dorpsfeest met de jaarmarkt als hoogtepunt.

Op vrijdag trekken ze ten volle kaart van de jeugd.  Meerder top Dj’s laten het marktplein van Schepdaal knallen op de tweede editie van 50 Tinten Bier.  Iedereen is ook van harte welkom in het 50TB-cafe waar U kan genieten van enkele speciale bieren. Zaterdag is het vroeg dag en maakt Schepdaal zich op voor de 93e editie van de jaarmarkt. Tijdens de jaarmarkt is er in de aanpalende straten tevens een rommelmarkt.  Iedereen mag zich hierop inschrijven via de webstek van Schepdaal feest.

Vanaf de middag moeten de bezoekers zeker afzakken naar het feestplein.  Er zijn tal van attracties gepland voor jong en oud.  De namiddag wordt afgesloten met een verrassende 1703-show.  Opmerkelijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar in Schepdaal worden in de aandacht gebracht. Zondag staat volledig in het teken van de gezinnen daarom ook deze familiedag.  Naast de populaire kindermarkt kan U ook een ritje met een Vespa of scooter in het Pajottenland maken. Tijdens de namiddag & avond worden nog nog tal van optredens voorzien die het feestweekend passend zullen afsluiten.

In onze programmatie hebben wij dus gezorgd voor een gezonde mix voor jong en oud. Meer details kunnen jullie terugvinden in dit magazine of via onze webstek : www.schepdaalfeest.be. Om zo’n feestweekend te organiseren heb je heel wat hulp nodig.  Zo kunnen we rekenen op een gedreven bestuur die dit jaar versterkt wordt met enkele nieuwe jonge krachten … de toekomst van Schepdaal Feest is verzekerd. Verder wenst de voorzitter alvast via deze weg de vele sponsors, talrijke medewerkers, de plaatselijke schoolgemeenschappen, het politiekorps en het Gemeentebestuur van Dilbeek te bedanken voor hun nauwe en aangename samenwerking.

Tot slot wil de voorzitter namens de organisatie willen benadrukken dat er heel wat gratis attracties & optredens worden aangeboden tijdens dit feestweekend.  U zal dan ook begrijpen dat we U met veel plezier uitnodigen op het feestplein om enkele glaasjes te komen drinken zodat we ook volgend jaar de nodige middelen hebben om een dergelijk evenement te blijven organiseren. Dus U weet het Op 13, 14 en 15 september is iedereen van harte welkom voor een natje en een droogje, optredens en op zaterdag zeker voor de jaarmarkt. Allen daarheen! Schepdaal feest een begrip in Schepdaal.

Bruisend Schepdaal feest 2019 - Affiche Schepdaal Feest 2019