...

Siham viert 30ste verjaardag van wereldhit ‘Lambada’

Siham viert 30ste verjaardag van wereldhit ‘Lambada’ met moderne, Nederlandstalige versie 

In de zomer van 2018 verscheen er met Siham een nieuwe, fonkelende ster aan het Vlaamse showbizzfirmament. Haar debuutsingle ‘Báilame’ was meteen een schot in de roos en schopte het zelfs tot op de dubbelcd ‘Radio 2 Zomerhit 2018’. Een opvolger kon dan ook niet uitblijven en in maart 2019 liet de 29-jarige exotische schone, die geboren en getogen werd in Diest, maar al jarenlang in het Limburgse Lummen woont, het sfeervolle ‘La Dura’ op de wereld los. ‘La Dura’ werd net als ‘Báilame’ gretig opgepikt door de Vlaamse radiozenders en stond maar liefst 12 weken te blinken in de Vlaamse Ultratop 50.

Geruggesteund door de mooie resultaten van haar vorige 2 singles en de fijne reacties van het publiek, duikt Siham vol vertrouwen en stralend de zomer in met haar nieuwe single ‘Lambada (Zwoele zomerzon)’. Inspiratie voor deze hedendaagse, Nederlandstalige versie van het nummer waarmee de Frans-Braziliaanse groep Kaoma exact 30 jaar geleden (1989) een wereldhit scoorde, deed Siham op tijdens haar vakantie in de Dominicaanse Republiek, waar ze in januari 2019 haar hart verloor en tot laat in de zwoele zomeravonden mee danste met de lokale bevolking op de zuiderse muziek.

‘Lambada (Zwoele zomerzon)’, de nieuwe single van Siham, zal de temperaturen ongetwijfeld nog met enkele graden doen stijgen, doet je wegdromen naar parelwitte stranden en smaakt als de lekkerste cocktail!

‘Lambada (zwoele zomerzon)’, de nieuwe single van Siham ft. Sunrise Lovers, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.