...

1ste FINLEY BAR IN BELGIE OPENT IN BELGIUM PIER BLANKENBERGE

 

Belgium Pier Blankenberge pakt tijdens de zomermaanden uit met trendy Rooftop Bar

Tijdens de vakantiemaanden ontpopt zich op het dak van de Belgium Pier in Blankenberge een trendy Rooftop Bar.  Met een spectaculair panoramisch uitzicht en een uitgebreide cocktail- en aperokaart wordt de Finley Rooftop Bar ongetwijfeld een echte hotspot deze zomer. Het panoramisch terras van de Belgium Pier in Blankenberge wordt deze zomer de Finley Rooftop Bar, een zomerbar met een uniek vergezicht aan de Belgische kust. De bar zal elke dag open zijn van 16.00 uur tot middernacht. Iedereen is welkom.

1ste FINLEY BAR IN BELGIE OPENT IN BELGIUM PIER BLANKENBERGE - Finley Belgium pier 2
(Foto: Belgium Pier.be)

Een uitgebreide drankenkaart wordt aangevuld met een selectie overheerlijke tapas. De ideale combinatie dus voor een avondje uit of als achterafje. In een loungy sfeer is het er fijn vertoeven en geniet men er vanop de eerste rij van een spectaculair uitzicht op de zee, het strand en de stad. Bij regenweer biedt de bar binnen met de grote glaspartijen een geweldig alternatief.Op regelmatige tijdstippen worden thema-avonden georganiseerd, waardoor er altijd iets te beleven valt.

Ook wie op zoek is naar een origineel concept voor een zomerhappening kan kiezen uit verschillende formules vanaf 20 personen. Zo kan een barbecue of tapasreceptie makkelijk geregeld worden. Genieten van een adembenemend uitzicht op zee in een ongedwongen sfeer en nippend aan een cocktail? Dat kan deze zomer enkel en alleen op het dak van Belgium Pier in de Finley Rooftop Bar.

Finley
(Foto: Belgium pie.ber)

 

Website: www.finley-rooftop-bar.belgiumpier.be