...

Daalman bouwt verder aan muzikale ‘Toekomst’

Daalman, het alter ego van de 42-jarige Davy Macquoi uit Laakdal, kon je voor het eerst in 2015 horen in de hoedanigheid van Nederlandstalige singer-songwriter. Na enkele jaren ‘onder de radar’ – zo titelde hij ook zijn EP uit 2017 – ging hij aan de slag met de producers van o.a. Tourist LeMC en Bart Peeters. Met hen werkt hij momenteel aan een full album. Gestaag dropt hij daaruit nieuwe songs, die je meteen herkent aan zijn typische melancholische sound. Daalman wil zijn fans graag vervoeren.

Daalman bouwt verder aan muzikale 'Toekomst' - Hoes Daalman Toekomst

Met zijn nummers ‘Geen Nacht Alleen’ (2018) en ‘Vleugels’ (2019), die het goed deden op de radio en ook de Vlaamse Ultratop 50 haalden, slaagde hij in zijn opzet en vond hij voor het eerst de weg naar een breder publiek. Met zijn nieuwe single ‘Toekomst’ wil Daalman graag verder bouwen aan zijn missie. Hij schreef het lied samen met Youssef Chellak, die o.a. grote Tourist-hits als ‘Koning Liefde’, ‘Horizon’ en ‘Spiegel’ (met Raymond van het Groenewoud) op zijn conto heeft.

Het resultaat is een integere, beklijvende en productioneel hoogstaande Nederlandstalige song. Toekomst, de nieuwe single van Daalman, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.