...

van 14 tot en met 17 november 2019 brengt Music Hall in Kursaal Oostende Annie, de Musical

van 14 tot en met 17 november 2019 brengt Music Hall in Kursaal Oostende Annie, de Musical - Logo Music Hall 1

Wie treedt in de voetsporen van Laura Tesoro, Pommelien Thijs (#LikeMe) en Deborah de Ridder en wordt ‘Annie’?

Tomorrow! Tomorrow! Meer bepaald van 14 tot en met 17 november 2019 brengt Music Hall in Kursaal Oostende de avonturen van het dappere weesmeisje Annie op de planken. Daarna gaat de Vlaamse versie van deze gekoesterde Broadway-klassieker voor jong en oud naar Capitole Gent (20 – 24 november 2019) en Stadsschouwburg Antwerpen (18 februari – 1 maart 2020).

Geen ‘Annie, de Musical’ zonder Annie natuurlijk en dus werd er op zoek gegaan naar jong talent om deze prachtige rol in te vullen, talent dat op die manier in de voetsporen zal treden van o.a. Laura Tesoro (2008-2009), Pommelien Thijs (Caro in de populaire Ketnet-serie #LikeMe, 2012-2013) en Deborah de Ridder (1992 – 1993), die in eerdere musicalversies in de huid van het roodharige weesmeisje mochten kruipen.

Na zeer spannende audities, werd de knoop doorgehakt over welke 2 meisjes afwisselend de rol van Annie zullen vertolken.

Josefien Derijcke – 12 jaar – Kalmthout (Antwerpen)

Josefien Derijcke
(Foto: Music hall)

– Josefien zong in juni 2015 mee in het kinderkoor van ‘Colors of the world’ in Vorst Nationaal o.l.v. Hans Primuz.

 Ze werd topfinaliste in The Voice Kids (seizoen 2, 2015) bij team Natalia. Via deze link haar memorabele Blind Audition: https://www.youtube.com/watch?v=Q7eddEp2dAk&list=PLkimZI9IRFMg54uIvjljyMDzeDOCfODYu

– Josefien zong bij de ‘Glitterparty’s’ in Hoogstraten twee keer in het voorprogramma van K3 (zomer en winter editie)

 Josefien zong in 2017 mee in het kinderkoortje (drie kindjes) bij de opnames van de liedjes voor het Ketnet-programma ‘Kaatjes Kameraadjes’. 

– Ze was kind-figurant bij de voorstellingen van ‘Aïda’ (Music Hall) in Stadsschouwburg Antwerpen en Vorst Nationaal (2017)

– Josefien zong/acteerde voor een reclamespotje van Proximus ‘Tomorrow’ uit ‘Annie’

– Josefien speelde in december 2018/januari 2019 mee in ‘Scrooge, de musical’ van Music Hall in het kinderkoor/ensemble. Ze vertolkte er ook de rol in van de zus van Tiny Tim.

– In februari 2019 maakte Josefien deel uit van het kinderkoor in ‘The Best of Musicals’ (Music Hall)

– Voor Josefien is de rol van ‘Annie’ meteen haar eerste hoofdrol in een professionele musicalproductie

Chaya Van Mol – 12 jaar – Ittre (Waals-Brabant)

Chaya Van Mol
(Foto: Music Hall)

– Chaya deed tijdens het voorbije seizoen van ‘The Voice kids’ mee aan de Blind Auditions. Hoewel ze het net niet haalde, kijkt ze terecht tevreden en met trots terug op die ervaring.

– In december 2018 schitterde Chaya in het kinderkoor van de grootse opera ‘La Bohème’ in Vorst Nationaal.

– Chaya maakte een enorme indruk tijdens de audities voor ‘Annie’ en krijgt, ondanks haar beperkte ervaring, voluit de kans van Music Hall met deze eerste en meteen tot de verbeelding sprekende hoofdrol.

Hier het filmpje van afgelopen zaterdag 29 juni, wanneer Josefien en Chaya te horen kregen dat ze de hoofdrol in ‘Annie, de Musical’ te pakken hadden: https://we.tl/t-K1UTA4knT1 . In dit filmpje ook enkele beelden van tijdens de audities + op het einde ook de Josefien en Chaya die het nummer ‘Morgen’ zingen.