...

Hasseltse PXL-studenten zorgen vip-beleving op I Love the 90’s

Hasseltse PXL-studenten zorgen voor een nieuwe, ‘Belladonna’ vip-beleving op ‘I Love the 90’s’

Hasseltse PXL-studenten zorgen vip-beleving op I Love the 90’s - I live the 90s 1

Innovatief

Medeorganisator Kris Bloemen: “Toen het werd gepresenteerd zag ik niet alleen het enthousiasme en geloof van de studentes. het verhaal biedt een meerwaarde die wij graag op ‘I love the 90’s’ omarmen. We hebben veel vrouwen en we krijgen vaak de vraag welke extra belevingsmogelijkheden wij kunnen aanbieden, waardoor onze party voor hen een grote meerwaarde krijgt. Anno 2019 willen sommige vrouwen meer dan alleen maar het feestje. Daar speelt het ‘Belladonna’-project perfect op in. De vier studentes voelen perfect aan hoe ons verhaal kunnen actualiseren en upgraden. Kies je voor het complete pakket, dan begint onze party al op zaterdagvoormiddag. En dat met pure verwennerij, shoppen en genieten. Samen met je BFF’s, girlfriends, vriendinnen of individueel word je perfect voorbereid voor onze party. Fijn dat we deze nieuwe vorm van pré-party beleving kunnen aanbieden.”

Hasseltse PXL-studenten zorgen vip-beleving op I Love the 90’s - I Love the 90s 3
(Foto: House Of Entertainment)

Creatief

Creatieve ideeën van studenten betrekken waardoor er nieuwe evenementen of belevingen ontstaan”, dat was de inzet van ‘Pitch je idee’. Een platform dat de Hasseltse PXL tijdens het huidige academiejaar aanbiedt. En wat in het najaar kon rekenen op een ruime belangstelling. Een professionele vakjury boog zich over de inzendingen. Het eerste resultaat van innovatief denken werd door medeorganisator House of Entertainment geïntegreerd in ‘I Love the 90’s, The Party’. PXL-studente Silke Begine: “’Belladonna’ is het concept dat ik samen met mijn medestudentes Sahsenem, Anneleen en Zana heb ontwikkeld. 

Belladonna

Het is voor en door vrouwen en centraal staan genieten en verwend worden.  Op termijn kan ons concept op eigen benen staan. Maar dit jaar maken we graag de koppeling met ‘I Love the 90’s, The Party’. Die vindt zaterdag 13 april plaats in de Hasseltse Ethias Arena. We konden de grootste 90’s party van Europa overtuigen om extra inspanningen te leveren voor vrouwen. Naast de line-up, waar er met o.a. Maxi Jazz van Faithless en het afscheidnemende Boyzone van Ronan Keating. Extra aandacht is er voor vrouwen. We kunnen de bezoeksters ook een ‘Gold’ en ‘DiamondBelladonnapakket aanbieden. Het eerste geeft je naast een aparte ingang ook toegang tot het gratis gebruik van toiletten, vestiaire, een glaasje cava.

Hasseltse PXL-studenten zorgen vip-beleving op I Love the 90’s - I Love the 90s 2

Diamond

Eveneens is er een aparte zone met exclusieve standjes, op de party. Kies je voor ‘Diamond’, dan is de upgrade compleet en word je vooraf al ontvangen in het YUP hotel in Hasselt. De dag begint om 10.00 uur. Je krijgt een goodiebag en de mogelijkheid voor personal shoppen in de mooie stad Hasselt. Aansluitend kan je je omkleden in het hotel.  je haar word gedaan en je krijgt een passende make-up. Super relaxed word je met een shuttle naar de party gebracht. Je verblijft de ganse avond in de aparte zone, met standjes. De aparte ingang, gratis toiletten en vestiaire en een glaasje cava zitten ook in dit pakket.”

Meer info over het ‘Belladonna’-project vind je op de website, www.ilovethe90s.be Daar kan je ‘Diamond’, ‘Gold’ en reguliere tickets kopen voor ‘I Love the 90’s, The Party’ dat op zaterdag 13 april plaatsvindt in de Hasseltse Ethias Arena.

Hasseltse PXL-studenten zorgen vip-beleving op I Love the 90’s - Logo House Of Entertainment 1