Cuba Night in 2019 een tweedaags muziekfestival in Dilbeek!

Cuba Night is terug! En in 2019 verdubbelen we het plezier en maken we van Cuba Night een tweedaags muziekfestival!

De locatie blijft dezelfde maar de vertrouwde Cuba Night verhuist naar zaterdag om plaats te maken voor een gloednieuw sprankelend event op vrijdag: Burumba! Met  burumba  bedoelen Cubanen een avond vol feest en plezier en dat is exact wat u van deze vrijdag kan verwachten. De toegang is net zoals bij Cuba Night gratis maar op Burumba wordt de muziek verzorgd door DJs en toveren we het terrein om tot een coole open lucht discotheek.

Cuba Night in 2019 een tweedaags muziekfestival in Dilbeek! - Cuba Night 1
(Foto: Cuba Night)

Cuba Night blijft het evenement zoals we er al elke editie van genieten maar wordt naar zaterdag verplaatst. Om 17u is iedereen reeds welkom een wat te komen drinken, om 18u begint de Cuba Night Barbecue om dan het feest helemaal te starten met de salsalessen rond 20u30. Natuurlijk blijft ook dit jaar Cuba Night een gratis festival vol warmte, muziek en gezelligheid. De live-band brengt iedereen aan het dansen, onze eetstand zorgt ervoor dat niemand met een hongerig gevoel naar huis moet en onze bevallige barmannen en vrouwen maken de lekkerste mojito’s en tappen de friste pintjes speciaal voor u.

Noteer dus alvast de volgende data in jullie agenda:

Vrijdag 19 april – Burumba

Zaterdag 20 april – Cuba Night

Alle verdere informatie volgt binnenkort dus houd zeker de facebookpagina in de gaten. Graag verwelkomen we jullie op onze gloednieuwe vrijdagfuif Burumba en natuurlijk op het vertrouwde Cuba Night op zaterdag!

Hasta pronto,

Het Cuba Night Team