...

Cavalluna te gast in Antwerps Sportpaleis

Cavalluna te gast in Antwerps Sportpaleis - IMG 4574

Afgelopen zondagnamiddag (2 februari 2019) konden we de première meemaken van het nieuwste paardenspektakel “Cavalluna” in het sportpaleis van Antwerpen. Europa‘s populairste paardenshow is er weer en staat in de startblokken voor zijn tournee doorheen 34 steden, de grootste tournee tot nu toe. Het populaire showformaat werd in juni 2018 omgedoopt van Appasionata tot CAVALLUNA, gezien de groeiende kwaliteit van de show, de uitgewerkte enscenering en de steeds grotere internationale uitstraling. De première werd voorafgegaan met een bezoek achter de schermen met een aantal B.V’s.

Cavalluna te gast in Antwerps Sportpaleis - IMG 4340(Andy peelman uit de buurtpolitie)

Zo herkenden we o.a. Natalia, Marlène de Wouters, Dorien Reynaerts (De Buurtpolitie), Loes Van den Heuvel, Martine Jonckheere, Danni Heylen, Gunther Levi, Andy Peelman en Cavalluna-ambassadrice Griet Vanhees.

Deze mensen zijn stuk voor stuk dierenliefhebbers alhoewel dat enkele van het de paarden toch liever vanop een afstand zagen of in hun stal. Er moet wel opgemerkt worden dat deze paarden op en top verzorgt worden en dat het hen aan niets ontbreekt. Omstreeks 15u begon dan uiteindelijk de show “a world of fantasy”.

Het verhaal:

‘World of Fantasy’ neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld die de werkelijkheid overstijgt, waarin zijn diepste wensen en fantasieën werkelijkheid worden. Tussen betoverende droomwouden en fantastische wezens leert hij de mooie Naia kennen, die hem meeneemt op een reis door haar wonderlijke thuisland. Maar als hij het geheimzinnige meisje naar zijn vertrouwde leven mee wil nemen, moet hij een zware opdracht uitvoeren: hij moet leren het lot te vertrouwen om zijn wensen te laten uitkomen. Zal Tahin erin slagen om het geluk te vinden, ondanks de grote verschillen tussen beide werelden?

Cavalluna te gast in Antwerps Sportpaleis - IMG 4540

Cavalluna – World of Fantasy’ is een fantastische symbiose van rijkunst, acrobatiek, dans en muziek en zal toeschouwers in heel Europa betoveren. Beleef wat het betekent wanneer je wensen uitmonden in een groot avontuur en verheug je alvast op een onvergetelijke ervaring met wondermooie paarden. Wat ons opvalt aan deze fantastische show is het vertrouwen tussen mens en dier, één beweging en de dieren weten wat van hen verwacht wordt. Omdat in deze voorstelling ook een verhaal verwerkt is en het niet alleen om kunstjes met paarden draait, is deze voorstelling uitermate geschikt als familie-uitstap.

Praktische info:

Cavalluna is nog te gast in Brussel te Vorst-Nationaal (Franstalig) en dat op 17 en 18 Maart. Tickets voor ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min)

Meer foto’s klik hier