Katrin (Kat) Kerkhofs onder exclusief management bij House of Entertainment

Katrin (Kat) Kerkhofs onder exclusief management
bij House of Entertainment

Katrin (Kat) Kerkhofs onder exclusief management bij House of Entertainment - Kat Kerkhofs 1(Foto: House Of Entertainment)

Het ambitieuze allround entertainmentbedrijf House of Entertainment blijft swingen en voegt met Katrin (Kat) Kerkhofs een wel zeer gegeerde danspartner toe aan z’n managementportefeuille. Kat, die de voorbije jaren bewees van zowat alle markten in de entertainmentwereld thuis te zijn, zal zich bij de verdere uitbouw van haar carrière exclusief laten begeleiden door het enthousiaste H.O.E.-team. Managing director Bob Savenberg neemt binnen House of Entertainment de functie van manager op, iets wat hij ook reeds met het nodige succes doet voor Staf Coppens, Mathias Vergels en Andy Peelman.
“Het hoeft niet gezegd dat ik zeer tevreden en trots ben dat Kat haar vertrouwen aan House of Entertainment schenkt. Door haar felgesmaakte reportages en interviews voor radio en tv, haar indrukwekkende doortocht bij ‘Dancing With The Stars’ en niet in het minst door haar ontwapenende persoonlijkheid, is Kat uitgegroeid tot een absolute publiekslieveling. Er komt dan ook zeer veel op haar af en wij zullen alles in het werk stellen om, in samenspraak met Kat, de juiste beslissingen voor haar carrière te nemen.”
– Bob Savenberg, managing director House of Entertainment –

 

“We hebben de voorbije maanden enorm geïnvesteerd in het neerzetten van een stevige structuur, waarbinnen de verschillende afdelingen van House of Entertainment optimaal kunnen functioneren. Dankzij de toevoeging van Kat aan onze managementportefeuille, voegen we opnieuw de daad bij onze ambitieuze woorden.

– Pieter Ramboer, CEO House of Entertainment –
House of Entertainment is een dynamisch, full service entertainmentbedrijf dat meer dan 100 eigen evenementen (o.a. I love the 90’s – The party, Festival van de Ambiance, Adamo in Concert, Golden Earring Live, Jan Smit Live in het Sportpaleis,… ) per jaar organiseert, goed voor ruim 450.000 bezoekers. Artiesten, personalities en organisatoren vinden vlotjes de weg voor een volledige omkadering of gedeeltelijke ondersteuning. De marketing- en communicatieafdeling is de perfecte bruggenbouwer voor commerciële merken die een hart hebben voor entertainment. House of Entertainment heeft een eigen boekingsafdeling, beheert rechten en nevenrechten, verzorgt fysieke en digitale distributie, en start binnenkort met een eigen publishingafdeling. House of Entertainment is een leading allround speler op de Belgische entertainmentmarkt.

Katrin (Kat) Kerkhofs onder exclusief management bij House of Entertainment - Logo House Of Entertainment