...

Aftellen naar Flanders Horse Expo 2019

Flanders Horse Expo
Flanders Horse Expo

Aftellen naar Flanders Horse Expo 2019, de 12de editie met sport, spektakel en vorming

Paardenliefhebbers uit alle hoeken van het land en ver daarbuiten kunnen rekenen op een onvergetelijke paarden-driedaagse op Flanders Horse Expo. Verwacht je aan kippenvel. Tijdens de adembenemende shows en demonstraties en provinciale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau binnen alle verschillende disciplines van de paardensport. Natuurlijk is er op deze Horse Expo ook opnieuw ruimte voor vorming, opleiding en clinics.

Met elk jaar ongeveer 25.000 bezoekers is Flanders Horse Expo niet meer weg te denken. Deze expo is DE klassieker voor Belgische én buitenlandse liefhebbers van de paardensport. Van 22 tot 24 februari staat Flanders Horse Expo weer voor paardenplezier in al haar facetten. Het event is het grootste paardenevenement in zijn soort in de Benelux voor wedstrijdruiters, recreatieruiters, menners, paardenliefhebbers, paardenfokkers en hippische ondernemers.

Naast een uitgebreid programma in de verschillende pistes en seminarieruimtes zorgt Flanders Horse Expo opnieuw voor 200 stands op de beursvloer met een fantastisch aanbod aan ruitersportartikelen en toebehoren. Dit jaar heeft Flanders Horse Expo een extra hal voor het publiek voor nog meer paardenplezier!

Ook aan de kinderen is gedacht

Kinderen zijn gek op paarden. Voor deze jongeren zijn ponyritjes, trekpaarden met vliegende tapijten en minipaardjes Voorzien. Ook is er een wedstrijdje touwtrekken tegen een paard en een demonstratie pony-horseball. Dit zijn allemaal elementen die de jongste bezoekers een onvergetelijke dag tussen de paarden zal bezorgen!

Op vrijdagnamiddag is er de VLP Dréshow voor kinderen – een ludieke theatervoorstelling waarbij alle paardendisciplines uitgelegd en gedemonstreerd worden. LRV organiseert een heus kids dorp.

Flanders Horse Expo
Flanders Horse Expo

MEER INFO

www.flanders-horse-expo.be
facebook.com/flanders.horse.expo

PRAKTISCH

Datum en locatie
Van vrijdag 22 februari tot en met zondag 24 februari 2019
Flanders Expo Gent

Openingsuren:
9 – 22u op vrijdag en zaterdag
9 – 18u30 op zondag

Hoe bereiken:
Met de auto: E40 – Brussel-Oostende Afrit nr. 14 Sint-Denijs-Westrem.
Met het openbaar vervoer: Wie voor het openbaar vervoer kiest, kan met de tram helemaal tot aan de hallen. Tramlijn 1 biedt zowel tijdens de week als in het weekend een regelmatige verbinding tussen het centrum van Gent, het station Gent Sint-Pieters en Flanders Expo.

Flanders Horse Expo
Flanders Horse Expo