...

Tommie Christiaan brengt de gezellige kerstsingle ‘Ik kom nu naar huis’ uit

Met een achtergrond in alle mogelijke facetten van het artiestenvak, kan je Tommie Christiaan het best omschrijven als een duizendpoot.Echter legt hij sinds dit jaar de focus volledig op muziek. Met o.a de kerstsingle ‘Ik kom nu naar huis’ wil hij het gat vullen tussen de volksartiesten en de livebands. “Ik denk dat ik binnen de Nederlandstalige popmuziek iets kan brengen dat er nog niet is. Een combinatie van een ‘on-Nederlandse’ productie en een complete show, met zang en dans” zegt Tommie overtuigd. 

Tommie Christiaan brengt de gezellige kerstsingle 'Ik kom nu naar huis' uit - Hoes Tommie Christiaan

Sinds zijn deelname aan het laatste seizoen van het populaire tv programma ‘Beste Zangers’ is heel Nederland alvast overtuigd: Tommie Christiaan is een talent vol zanger. Dat had hij al bewezen in zijn vele musicalrollen, maar met zijn deelname aan ‘Beste Zangers’ kon hij echt tonen wat hij in huis had. Week na week liet hij zowel de kijker als zijn medekandidaten versteld staan van zijn zangkunsten. Na dat succes vond Tommie Christiaan het tijd om meer te gaan doen met eigen muziek. Een overtuigend voorproefje was zijn eerste single ‘Alles wat ik voor me zag’.


“Uiteindelijk wil ik de grootste stage die er bestaat:met een vette band, dansers, spektakel, vuurwerk en 20.000 man met de handen inde lucht. Maar tegelijk zoek ik nog naar mijn stijl. Geen idee wat ik over vijfjaar maak, maar dat hoeft ook niet dat komt wel. Ik wil voor nu gewoonmooie dingen maken zoals deze kerstsingle ‘Ik kom nu naar huis’” zegtTommie Christiaan enthousiast. 
 Bekijk hier de videoclip van ‘Ik kom nu naar huis’

‘Ik kom nu naar huis’, de kerstsinglevan Tommie Christiaan kan u HIER beluisteren op Spotify en HIER downloaden op iTunes!