...

Wim Soutaer, Charles Van Domburg en presentator Kürt Rogiers vervolledigen de affiche van Het Schlagerfestival 2019

Na de aankondiging van blikvanger AndréHazes en de komst van De Romeo’s, LauraLynn, Vader Abraham, YvesSegers, WillySommers, JohnTerra, LucSteeno en Lindsay, voegen de organisatoren van Het Schlagerfestival Hasselt nog drie straffe namen toe aan hun affiche. De eerste is Wim Soutaer, die dankzij zijn succesvolle deelname aan ‘Idool’ wereldberoemd werd in Vlaanderen met zijn meezinger ‘Allemaal’. Wim Soutaer: “Eén keer was ik verrassingsgast op Het Schlagerfestival, een paar jaar geleden. Een fantastische ervaring die smaakte naar meer. Ik heb dat toen ook gezegd tegen de organisatie en die zijn dat duidelijk niet vergeten. Volgend jaar maak ik officieel mijn volwaardig debuut op Het Schlagerfestival 2019 en daar kijk ik natuurlijk naar uit.

Wim Soutaer komt niet alleen, hij brengt ook zijn Soulbrother-collega Charles Van Domburg mee. De blonde oppergod, die nog steeds menig vrouwenhart sneller doet slaan,verdiende zijn sporen als leadzanger bij The Magical Flying Thunderbirds. Charles bezorgt je kippenvel wanneer hij grasduint in het repertoire van wijlen Claude François. Charles Van Domburg: “Ooit eens iemand tegengekomen die met mij op de foto wou omdat ze effectief dacht dat ik Clo Clo was, haar grote idool. Wat ik ga zingen op Het Schlagerfestival in Hasselt, wordt zoals steeds een verrassing. Ah ja, ik hou ervan om de mensen te verrassen. Vrienden noemen mij wel eens ‘een wandelende jukebox’, maar dat iedereen zich op en naast het podium met mij gaat amuseren, dat kan ik je nu al garanderen!

Als laatste naam wordt gastheer-presentator Kürt Rogiers opnieuw toegevoegd aan de Schlagerfestival-affiche. Medeorganisator Lode Vereecke:”Kürt is een vastewaarde geworden en heeft die plek verdient bij ons publiek. De mensen vinden het geweldig om hem bezig te zien. Als ik met hem door de zaal loop of als hij plotseling opduikt in de tribunes, dan zie je sommige mensen naar adem happen,compleet star stuck.

Het Schlagerfestival 2019 vindt vrijdag 29, zaterdag 30 en zondagmiddag 31 maart en zaterdag 6 aprilplaats in de Hasseltse Ethias Arena. Voor de complete line-up en tickets, surf naar www.hetschlagerfestival.be.Telefonisch reserveren kan op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Wim Soutaer, Charles Van Domburg en presentator Kürt Rogiers vervolledigen de affiche van Het Schlagerfestival 2019 - Image00026

Het Schlagerfestival 2019 is een organisatie van Medialaan en PSEBelgium.