...

NIGHT OF THE PROMS VOOR HET EERST IN OPENLUCHT IN KOKSIJDE

NIGHT OF THE PROMS VOOR HET EERST IN OPENLUCHT IN KOKSIJDE - IMG 2924
(Alexandra Arriechi)

Voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van Night of the Proms zal er in België een openluchteditie plaatsvinden. Het Antwerp Philharmonic Orchestra, o.l.v. de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche zal in al zijn facetten te bewonderen zijn in Koksijde. Het koor “Fine Fleur” en de elektrische band tekenen eveneens present.

Ook in Koksijde zal het programma enerzijds bestaan uit bekende nummers uit het licht klassieke genre, afgewisseld met nummers uit de pop- en rockgeschiedenis, gebracht door nationale en internationale artiesten. De eerste naam die reeds bevestigd is, is niemand minder dan John Miles. “Mister Night of the Proms” himself zal aanwezig zijn, en o.a. zijn wereldhit “Music”brengen.

NIGHT OF THE PROMS VOOR HET EERST IN OPENLUCHT IN KOKSIJDE - IMG 2928

Het concert zalplaatsvinden op het Kerkplein in Koksijde-Bad op donderdag 1 augustus 2019.De gevel van de prachtige O.L.V.-ter-Duinenkerk zal het decor vormen voor dit unieke evenement.
Meer informatie betreffende het programma en tickets vindt u binnenkort zowel op de toeristische website www.visitkoksijde.be/notpals op de website van Night of the Proms zelf www.notp.com/belgie. De ticketverkoop start in de loop van de maand januari.

NIGHT OF THE PROMS VOOR HET EERST IN OPENLUCHT IN KOKSIJDE - Night Of The Proms summeredition