Flavor Shop begon met een droom

Dromen zijn niet altijd bedrog, dat bewijst  Birger Vanacker met zijn Flavor Shop. Het begon allemaal in Frankrijk tijdens hun vakantie in 2012  meer bepaald in de Provence, toen Birger en Bernard een winkeltje binnen gingen vol met alle soorten kruiden. Eens terug in België liet dit winkeltje vooral Birger niet meer los bij zover dat hij er ’s nachts ging over dromen. Hij moest en zou zijn droom waarmaken een eigen kruidenwinkel. Hij begon met het invoeren van kruiden uit Frankrijk maar zat nog met één probleem; “Hoe ga je dat hier aan de man/vrouw brengen”? Daarom besloot hij links en rechts op de markt te gaan staan om zijn ingevoerde kruiden te verkopen.

 

De goede reacties zorgden ervoor dat er voor het plezier een winkeltje geopend werd we zeggen en schrijven 2014. Dat winkeltje was enkel open op vrijdagavond, zaterdag- en zondagmorgen of wanneer de tijd het toeliet. De klanten van toen vonden dat heel positief meer en meer werd er gevraagd naar geschenkjes voor verschillende gelegenheden. Een vraag die positief beantwoord werd door Birger door meer en meer te zoeken naar andere en originele zaken die hij in zijn winkeltje kon verkopen. Birger is ook hobbykok en begon meer en meer met andere nog onbekende ingrediënten te experimenteren.

Het aanbod werd altijd maar groter en groter vandaar dat er uitgekeken werd naar een grotere locatie. In 2016 verhuisden ze naar de grotere winkel aan het rond punt in Gooik. Omdat ook deze winkel te klein werd, verhuisde Flavor Shop onlangs naar een groter pand, een mooie gerestaureerde hoeve, gelegen aan de Edingsesteenweg dat kwam mede tot stand door Jos Sluys van het kasteel Saffelberg. Ze kregen bij de inrichting veel vrijheid waardoor ze het pand volledig naar eigen smaak konden inrichten. Wil u de Flavor shop persoonlijk bezoeken? Zie practica hieronder:

Flavor Shop
Edingsesteenweg 3, B-1755 Gooik
Tel: +32 2 311 47 29 E-mail:
info@theflavorshop.be
Openingsuren:
Dinsdag tot en met zaterdag: 10u-18u
Zondag: 10u-12u
www.flavor.shop
Voor meer informatie:
Birger Vanacker
Flavor Shop
+32 473 79 20 55
info@theflavorshop.be
Chris Decroix
Twoons
+32 472 61 13 54
chris@twoons.be