...

Wie wint de finale van de Pink Ladies Games

Wie wint de finale van de Pink Ladies Games - Pink Ladies 1(Foto: House Of Entertainment)

Wie neemt het in de finale van de Pink Ladies Games op tegen o.a. Imke Courtois en Elisa Guarraci?

Met 700 deelnemende ploegen het voorbije seizoen, blijven de Pink Ladies Games groeien. En het is nog niet gedaan, want zondag 28 oktober is er de finale op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus van de Vrije Universiteit Brussel. Initiatiefneemster Inge Van Belle: “We mikken op 300 teams van 4 of 5 vrouwen, die het tegen elkaar opnemen in 6 ludieke battles die voornamelijk gericht zijn op teamwerk en communicatie, maar ook een tikkeltje kracht, snelheid en handigheid. De Pink Ladies Games zijn voor alle vrouwen vanaf 16 jaar. Je kan individueel deelnemen of in groep, met vriendinnen, familie, buurvrouwen of collega’s. Als je deelneemt steun je het goede doel, want 50 % van het inschrijvingsgeld wordt geschonken aan de VUB Yamina Krossa Foundation voor borstkankeronderzoek. Op 28 oktober is voormalig Red Flame en voetbalanaliste Imke Courtois van de partij. Zij leidt het Suzuki-team, dat bestaat uit de Limburgse creatieve artieste en voormalig JIM-VJ Elisa Guarraci, model-blogster Pauline Grossen en reisblogster Lesley Van Loon.

Wie wint de finale van de Pink Ladies Games - Pink Ladies 2(Foto: House Of Entertainment)

Op www.pinkladiesgames.be vind je alle info rond de finale van 28 oktober en kan je jezelf en je team inschrijven.

Actieve evenementen voor vrouwen zijn aan een sterke opmars bezig. Sinds 2016 organiseren we de Pink Ladies Games, ten voordele van borstkankeronderzoek, in de Verenigde Arabische Emiraten. Gezien de massale respons bij de meest diverse bevolkingsgroepen, hebben we dit jaar beslist om ook in België onze Games in het teken te zetten van iets dat past bij onze missie. Die perfecte match hebben we gevonden in het VUB Yamina Krossa fonds  voor borstkankeronderzoek. De helft van het inschrijvingsgeld voor de finale van 28 oktober, storten we door naar het fonds voor wetenschappelijk onderzoek”, aldus Inge Van Belle.

Wie wint de finale van de Pink Ladies Games - Pink Ladies 4(Foto: House Of Entertainment)

Na edities in o.a. Antwerpen, Middelkerke, Mechelen, Roeselare, De Panne, Geel en Leuven, vindt de grote Pink Ladies Games-finale op zondag 28 oktober plaats op de Brusselse Humanities, Sciences & Engineering campus van de Vrije Universiteit Brussel. Tot 22 oktober kunnen vrouwen vanaf 16 jaar zich inschrijven voor een halve dag plezier, individueel of in teamverband.

Wie wint de finale van de Pink Ladies Games - Pink Ladies 3(Foto: House Of Entertainment)

De Pink Ladies Games zijn als groepsgebeuren ook een perfecte teambuilding voor bedrijven. Suzuki Belgium steunt de Games met de ‘reverse drive battle’ én vaardigt een team onder leiding van kapitein Imke Courtois af. Op 28 oktober brengt zij Elisa Guarraci, Pauline Grossen en Lesley Van Loon mee naar de finale op de Brusselse VUB.
Meer info over de Pink Ladies Games, vind je op www.pinkladiesgames.be