...

Micha Marah, doedelzakspelers en trommelaars op kusttram

Dankzij de topische temperaturen, het bouwverlof en onze nationale feestdag, kon je het voorbije weekend op de koppen lopen aan onze Belgische kust. Een massa mensen in beweging en wie koos voor De Kusttram, kreeg op sommige plaatsen extra entertainment dankzij de doedelzakspelers en trommelaars van Music Show Scotland. Samen met Micha Marah verplaatste het gezelschap zich om promotie te maken voor de nieuwe show, die op zaterdag 17 november plaatsvindt in het Antwerpse Sportpaleis. “Mensen reageren onmiddellijk als ze ons in onze tenue’s horen spelen op onze instrumenten. Mensen komen af op de muziek en na afloop vragen ze netjes of ze een foto mogen maken, of een selfie“, zegt Music Show Scotland-bezieler Hans Beerten.

Micha Marah, doedelzakspelers en trommelaars op kusttram - Music Show Scotland tram 1(Foto: House Of Entertainment)

Deelde je de foto’s op Facebook, dan had je de kans om VIP-tickets te winnen voor het Sportpaleis-concert. Aan de tramhalten van Nieuwpoort en Middelkerke stond er in mum van tijd een massa volk, net als in Blankenberge, waar Micha Marah druk gesolliciteerd werd voor foto’s. “Ik vind het ontzettend leuk om mensen enthousiast te maken voor het Sportpaleis. Music Show Scotland nodigde mij uit om een paar nummers te komen zingen op 17 november en daar nodig ik de mensen op mijn beurt graag voor uit. Ik ben in Denemarken gaan kijken en wat zij laten zien en horen is buiten categorie.” In Oostende zorgde Micha met haar gezelschap voor nog een stunt. Na het gezellige oponthoud in de Kapellestraat, wandelde de enthousiaste bende naar het Q-Beach House. Daar werden ze verwelkomd door presentator Toon Smet: “Beste Q-luisteraars, het is de eerste keer dat jullie doedelzakken gaan horen op Qmusic”, wat gevolgd werd met een mini-optreden. Music Show Scotland en Micha Marah eindigden om half acht hun promotour op de avondmarkt van Mariakerke, inclusief een uitgebreide fotosessie met het publiek.
Micha Marah, doedelzakspelers en trommelaars op kusttram - Music Show Scotland 2(Foto: House Of Entertainment)
Tickets voor het Sportpaleis-concert van Music Show Scotland op 17 november  met gastartieste Micha Marah, bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).