...

Bilzen Mysteries trakteert een Moonrise cocktail tijdens de maansverduistering

 

-Bilzen 27 juli 2018- Vanavond zie je in ons land vanaf 21.30 uur de langste totale maansverduistering van de eeuw. Gedurende 1 uur en 43 minuten kleurt de ‘bloedmaan’ rood, uitgerekend op het moment dat je in de Landcommanderij van Alden Biesen de Limburgse toeristische attractie ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’ kan beleven. “Vanavond trakteren wij onze bezoekers  na afloop van hun wandeling op een extra verfrissende Moonrise cocktail, alcoholvrij, gemaakt op basis van appelsiensap en grenadine. De warmte blijft ’s avonds nog lang hangen, waardoor er heel wat mensen beslissen om eerst in te stappen in ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’ voor ze in bed kruipen.

Bilzen Mysteries trakteert een Moonrise cocktail tijdens de maansverduistering - Bilzen Mysteries 1(Foto: House Of Entertainment)

Met een tablet gaan de bezoekers op stap door onze Landcommanderij, ze worden meegezogen in een unieke film van 800 jaar geschiedenis, verteld door Jan Decleir. In ‘Het Verhaal’ heeft de maan een prominente plek in de scène met de dansende nimfen. Wie de maansverduistering morgenavond mist, kan bij ons dus nog herkansen.  Vanaf zonsondergang tot middernacht kan je in de grote vakantie dagelijks op pad gaan met ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’. Vanavond zit al behoorlijk vol, maar snelle beslissers kunnen nog online reserveren en meegenieten van de maansverduistering én na afloop van de Moonrise cocktail”, klinkt het bij Bilzen Mysteries.

Bilzen Mysteries trakteert een Moonrise cocktail tijdens de maansverduistering - Bilzen Mysteries 2(Foto: House Of Entertainment)

Tickets voor ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’ en de dagattractie ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’, bestel je nu via www.bilzenmysteries.be