...

N-VA Geraardsbergen – lijst lokale verkiezingen 2018

nva geraardsbergen

N-VA Geraardsbergen maakt de lijst bekend voor de lokale verkiezingen

Op de ledenvergadering van 26 juni 2018 werd de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2018 goedgekeurd. De volledige lijst (31 plaatsen) is vlot samengesteld en bevat een mooie mix van alle geledingen van de maatschappij en deelgemeenten van Geraardsbergen.

De ploeg wordt getrokken door het lijsttrekkersduo Johan Piron (1) en Ilse Roggeman (2). Huidig fractieleider in de gemeenteraad Johan Piron (Viane) is jurist en management consultant en was professor aan de Business School van de Universiteit van Zuid-Afrika. Ilse Roggeman (centrum) is gemeenteraadslid, secretaris van het arrondissementeel bestuur en werkzaam in het OCZ Sint-Vincentius te Viane.

De lijst wordt aangevuld met Steven De Boe (Ophasselt), Caroline Tondeleir (Nieuwenhove), Bart De Muynck (Viane), Elmire Borremans (Nederboelare), Gabriël Schaut (Viane), Joeri Vos (Nederboelare), Marjolein Van De Sompel (Viane), Werner De Nooze (centrum), Myrèse Sauvage (Viane), Patrick Coone (Overboelare), Erik Leirens (Schendelbeke), Melanie Vander Poorten (Goeferdinge), Erwin De Mulder (Ophasselt), Rita Pauwels (centrum), Léonce Wets-Legrand (Zandbergen), Christel Walraevens (centrum), Xerxes De Bièvre (centrum), Lucia De Backer ( Zarlardinge), Nancy Vos (centrum), Dimitri Verbeken (centrum), Luc Swartebroeckx (Viane) en Krista Ogiers (Overboelare).

Ook jong geweld is goed vertegenwoordigd met Sarah-Amilia Derijst (Nederboelare), Sarah De Mulder (Ophasselt), Valérie Spijker (Nieuwenhove), Mathias De Smet (Grimminge), Maxime Andries (Grimminge) en Sybren Verhoeven (Goeferdinge).

De lijst wordt geduwd door Filip Schotte (Zarlardinge) . Filip is zelfstandig krediet- en verzekeringsmakelaar en daarnaast ook zeer actief in het socio-culturele leven.
N-VA Geraardsbergen is ervan overtuigd met deze gemotiveerd ploeg een goed resultaat te kunnen behalen in oktober 2018.