Jettie Pallettie zet met haar ‘Blonde Jettie’ Eke-Nazareth op de kaart

-Eke-Nazareth 6 juni 2018- “We zijn bijzonder blij dat we op deze stralende zomerdag zangeres Jettie Pallettie mogen verwelkomen in Eke-Nazareth. Het is fijn dat de blondine voor ons dorp heeft gekozen om haar eigen ‘Blonde Jettie’-bier te brouwen. Samen met haar muziek, zet zij ook ons verhaal mee op de kaart”, zei eregast en Nazareths burgemeester Danny Claeys. Enkele minuten voor zijn speech was Jettie Pallettie in een opvallende oldtimer de site van brouwerij De Sater opgereden. Op de muzikale tonen van haar nieuwe single ‘Pinten & Patatten, Afterparty’ kreeg Jettie een hartelijk ontvangst. “Mijn grote droom komt uit. Na het Vlaams Kampioenschap Patatten Schillen, is er het Blonde Jettie-bier, dankzij de samenwerking met Kurt Wynant van Dépoo 7 en brouwerij De Sater. Vandaag stellen we ons biertje feestelijk voor én ondertussen nemen we ook een stukje op van de videoclip voor de nieuwe single, die tevens de titelsong is van mijn recentste album”, zegt Jettie enthousiast.

Jettie Pallettie zet met haar ‘Blonde Jettie’ Eke-Nazareth op de kaart - IMG 7840

De feestorkaan Jettie Pallettie draait volle bak in Vlaanderen en is niet onderhevig aan carnaval of De Foute Maand, integendeel. “Ik sta er zelf van te kijken hoe mijn agenda jaar na jaar drukker wordt. In Vlaanderen zien ze mij als volwaardig artiest zoals  Christoff, Willy Sommers, Swoop of De Romeo’s en sta ik naast hun op de affiches en podia. Da’s misschien wel de mooiste erkenning die ik heb opgebouwd. Bij jullie voel ik mij thuis, dus met plezier trek ik mee aan de kar. Als ik door het promoten van mijn eigen ‘Blonde Jettie’ Dépoo 7 en brouwerij De Sater een duw in de rug kan geven in Vlaanderen, maar ook in Nederland en de ons omringende landen, doe ik dat graag”, zegt Jettie Pallettie. “De komende dagen bieden we de ‘Blonde Jettie’ aan via haar website. Op Facebook was er veel interesse bij de talrijke Jettie Pallettie-fans om het genietbiertje van 7 % aan te kopen. De handel reageerde enthousiast, maar we kijken even de kat uit de boom om te zien wat het geeft. Stel dat het verhaal accelereert en de mensen willen massaal de ‘Blonde Jettie’, dan zouden we in principe snel moeten kunnen leveren”, zegt Kurt Wynant van Dépoo 7.

Jettie Pallettie zet met haar ‘Blonde Jettie’ Eke-Nazareth op de kaart - IMG 7861

Na de perspresentatie werd het biertje geproefd en werden er frieten uitgedeeld door “M’s frieten”, en nam Jettie in de brouwerij nog een stukje op voor de videoclip van haar nieuwe single ‘Pinten & Patatten’. “Hij staat op het album als titelsong, maar we hebben een nieuwe versie van het liedje opgenomen. Feest, ambiance en plezier, dat is ook de rode draad van de liedjes op mijn nieuwe cd. Ik ben vooral blij dat mijn fans hem leuk vinden. De nieuwe liedjes werken goed tijdens de optredens én daarna vliegt het album ook nog hard de deur uit ! Hoe blij kan je zijn als artiest“, zegt Jettie enthousiast.

Jettie Pallettie zet met haar ‘Blonde Jettie’ Eke-Nazareth op de kaart - IMG 7872

Meer info over de ‘Blonde Jettie’, het nieuwe album, de nieuwe single ‘Pinten & Patatten’ en de ambiance-zangeres herself, kan je vinden op haar website www.jettiepallettie.com

Meer foto’s klik hier