...

Feest op de dijk met verschillende Vlaamse artiesten

Feest op de dijk met verschillende Vlaamse artiesten

Feest op de dijk met verschillende Vlaamse artiesten - Affiche feest op de dijk 2018

De Romeo’s, Lindsay, Herbert Verhaeghe, Thomas Julian en Filip D’Haeze
komen deze zomer naar Feest op de Dijk.

House of Entertainment zet deze zomer zijn traditie verder en trekt met het gratis animatieprogramma Feest op de Dijk opnieuw langs de Belgische kust. “12 juli beginnen we in Wenduine. Daarna gaat het richting Bredene, Middelkerke, Nieuwpoort, Westende, Koksijde en Blankenberge. In totaal staan er 10 shows op het programma, waarvan de laatste op 23 augustus in Middelkerke. Feest op de Dijk start in de late namiddag en gaat ’s avonds over in een volwaardig entertainmentprogramma waarbij het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan leuke podiumspelletjes waarmee ze waardevolle prijzen kunnen winnen”, zegt organisator Kris Bloemen.

Het succes van Feest op de Dijk zit hem in de actieve spelletjes, kidsentertainment en de optredens van bekende artiesten. Vaste waardes deze zomer zijn De Romeo’s. Chris, Davy en Gunther komen ons publiek al opwarmen voor 15 jaar De Romeo’s, een gebeuren dat ze dit najaar vieren met drie unieke theaterconcerten. Ook Lindsay, die momenteel volop in de belangstelling staat met de verzamelaar ’10 Jaar Lindsay’, zal van de partij zijn’”, vervolgt Kris Bloemen. Feest op de dijk met verschillende Vlaamse artiesten - Lindsay foto preview(Foto: House Of Entertainment)

Op het Feest op de Dijk-podium krijgen Lindsay en De Romeo’s het wisselende gezelschap van hun collega-zanger en Ment op Zondag-presentator Herbert Verhaeghe. Het programma wordt vervolledigd door Filip D’Haeze en de West-Vlaamse zanger-accordeonist Thomas Julian, die met zijn heerlijke popschlagers de bezoekers een mooie avond zal bezorgen.

Dankzij onze sponsors en mediapartners kunnen we Feest op de Dijk gratis aanbieden aan het publiek. Het is een unieke zomerhappening aan de Belgische kust. De voorbije zomers verwelkomden we tienduizenden mensen die genoten van de gratis optredens, spelletjes en activiteiten. Jaar na jaar blijven we investeren in Feest op de Dijk. Als de weergoden ons bijstaan worden het weer unieke Feest op de Dijk-momenten waar we samen met onze artiesten en bezoekers naar uitkijken”, besluit House of Entertainment-organisator Kris Bloemen.

Feest op de Dijk 2018 is een gratis gebeuren dat je kan meemaken op de volgende data en locaties:
12/07 Wenduine, 18/07 Bredene, 19/07 Middelkerke, 25/07 Nieuwpoort, 31/07 Westende, 08/08 Nieuwpoort, 09/08 Koksijde, 13/08 Blankenberge, 21/08 Bredene, 23/08 Middelkerke.

Meer info vind je op www.feestopdedijk.eu