...

Jettie Pallettie lanceert op 6 juni haar eigen bier

Jettie Pallettie lanceert op 6 juni haar eigen bier: ‘De Blonde Jettie’

Jettie Pallettie en de Ultratop vormen een mooi huwelijk. Met haar nieuwe single ‘Cafeetje 3.0’ knalt ze deze week de Ultratip-lijst binnen en haar nieuwste cd ‘Pinten & Patatten’ heeft al een top 20-notering bereikt in de officiële albumlijst. Met meer dan 120 optredens per jaar in Vlaanderen is Jettie Pallettie één van de hotste artiesten van het moment. Overal waar Jettie komt, is het feest en dat wordt het ook op woensdag 6 juni wanneer de sympathieke blondine in Eke-Nazareth bij brouwerij ‘De Sater’ haar eigen ‘Blonde Jettie’-bier voorstelt. “Samen met Kurt Wynant van ‘Dépoo 7‘ en Dieter en Sylvie van de brouwerij stel ik mijn lekkere biertje voor. Eentje dat perfect smaakt bij mijn nieuwe zomersingle ‘Pinten & Patatten’, tevens de titelsong van mijn nieuwste cd. Na het Vlaams Kampioenschap Patatten Schillen, waar ik overspoeld werd door reacties en inzendingen, is er straks de ‘Blonde Jettie’. Mijn biertje is een afgeleide van de ‘Depoo 7’: een overheerlijk blond bier met een alcoholgehalte van 7%”, vertelt Jettie enthousiast. “Het is een lekker, ongepasteuriseerd, volmout bier dat wordt gekenmerkt door een aangename frisheid en de juiste bitterheid. We gebruiken verse Poperingse hopbellen die voor een mooie citrustoets zorgen”, vervolledigt producent-ontwikkelaar Kurt Wynant van ‘Dépoo 7’.

Jettie-Palettie(Foto: House Of Entertainment)

Jettie Pallettie, de koningin van de kroegen en de fetisj van de feesttenten, zit nooit verlegen om een stunt. “Ik hou ervan om mijn publiek te verrassen. Zowel muzikaal, tijdens de optredens, als naast het podium. Vlaanderen houdt van patatten, frieten en een biertje. Gezellig op café of in de feesttent een pilsje drinken. Ik droomde van mijn eigen ‘Blonde Jettie’ en die droom wordt, dankzij Pascal en zijn kameraad Kurt, werkelijkheid. Samen met wat leuke gasten stel ik mijn biertje voor op 6 juni. Dan proeven we hem bij brouwerij ‘De Sater‘ én ik maak van de gelegenheid gebruik om die dag de videoclip van mijn nieuwe single ‘Pinten & Patatten’ op te nemen. De afterpartytrack van mijn nieuwste cd doet het zo goed op optredens dat we besloten hebben om er de zomersingle van te maken”, besluit Jettie Pallettie.

De ‘Blonde Jettie’ is in beperkte oplage beschikbaar vanaf 6 juni. Meer info volgt op Jettie haar website: www.jettiepallettie.nlJettie Pallettie lanceert op 6 juni haar eigen bier - P1120219