Robert Falcon (Lier) tussen de grote jongens op Tomorrowland!

Robert Falcon (Lier) tussen de grote jongens op Tomorrowland! - Robert Falcon(Foto: House Of Entertainment)

Eind maart mocht Robert Falcon (Robbert Cools) al de ‘Cultuurprijs 2017’ van de stad Lier ontvangen en nu heeft de 23-jarige DJ/producer ook al zijn tweede hoofdprijs van 2018 te pakken! De organisatoren van Tomorrowland maakten namelijk bekend dat Falcon zich, na zijn indrukwekkende doortochten vorig jaar op hun talent-stage ‘Sound Of Tomorrow’ en ‘UNITE With Tomorrowland’ in Dubai, voor de editie van 2018 mag opmaken voor een set op de ‘Musical Freedom’-stage. Deze immense stage wordt gehost door Tiësto en zal naast de Nederlandse wereldster, ook kleppers als Oliver Heldens en Mike Williams ontvangen.

Voor de jonge Lierenaar, die begin dit jaar een contract tekende bij TousEnsemble Publishing, de Belgische muziekuitgeverij die nationaal en internationaal ook de auteursrechten vertegenwoordigt voor artiesten als Lost Frequencies, Van Echelpoel, Channel Zero, Niels Destadsbader en vele anderen, blijft het muzikale sprookje dus duren!
“Ik ben ZOOOO blij dat ik opnieuw op Tomorrowland mag staan. Ik heb me vorig jaar enorm geamuseerd in Boom. Het publiek ging helemaal los tijdens mijn set en na afloop kreeg ik zeer fijne reacties, zowel op het festivalterrein als via mijn social media. Dat ik dit jaar op de stage van Tiësto mag draaien, is echt VET!! Ik kijk er nu al enorm naar uit en hoop dat ik het vertrouwen en de verwachtingen van de organisatie kan waarmaken”, aldus Robert Falcon

Robert Falcon (Lier) tussen de grote jongens op Tomorrowland! - Robert Falcon Logo(Foto: House Of Entertainment)

Volg Robert Falcon op Facebook @RobertFalconOfficial
Website: www.robertfalcon.be