...

Afterwork Festival en Replay Festival openen dit weekend het nieuwe festivalseizoen!

In het Herentalse Netepark wordt momenteel alles in gereedheid gebracht voor ‘Afterwork Festival’, het grootste afterwork event van België dat vrijdagavond plaatsvindt én het Replay Festival, dat zaterdagmiddag op hetzelfde terrein de deuren opent. “Beide events zitten duidelijk in de lift. Opnieuw is het aantal deelnemende bedrijven gestegen, waardoor we nu al meer bezoekers noteren voor onze Afterwork dan de voorbije jaren. Met dank aan Jong Voka Kempen en een rits toonaangevende, regionale bedrijfsambassadeurs die ons festival een warm hart toedragen. Het was de voorbije dagen mooi weer en dat hebben we positief gevoeld in de stijgende ticketverkoop voor ons Replay Festival. Liefst is het komend weekend droog en zonnig, maar valt er toch regen uit de lucht, dan staan onze bezoekers op beide festivaldagen kurkdroog, waardoor ze in perfecte omstandigheden de dj-sets en optredens kunnen meepakken van o.a  DJ Ward en DJ Jan Vervloet (Afterwork), Kenn Colt, Nore en Pure, Coone, Lowriderz, Jebroer en onze blikvanger Boef. Hij brengt uiteraard zijn YouTube nummer één-hit ‘Soufiane’ mee naar ons festivalpodium. Zowel voor Replay Afterwork (www.afterworkfestival) als het Replay Festival (www.replayfestival.be) kan je online tickets bestellen of gewoon aan de kassa tijdens de festivaldagen”, zegt festivalwoordvoerder Jelte Lambaerts.

Afterwork Festival en Replay Festival openen dit weekend het nieuwe festivalseizoen! - BOEF1Foto: House Of Entertainment)

Komend weekend is het iets minder stil in De Kempen en wordt de buitenlucht gevuld met de beats vanop het Afterwork Festival, gespeeld door o.a. DJ Ward, DJ Jan Vervloet en Q-music-dj’s Dorothee Vegas en Like Maarten. “Business en pleasure gecombineerd op een festivalterrein, een unieke combinatie die aanstekelijk werkt en aanslaat. Wie te gast was op ons Afterwork gebeuren, komt terug en brengt nieuwe collega’s mee, waardoor we blijven groeien en het grootste Afterwork event van België blijven”, zegt Jelte. O.a. Afval Alternatief, Heylen Vastgoed, Mercedes-Benz Groep VDH, Plantrent en nog een reeks regionale bedrijven nemen vrijdag deel. “We leven online, zijn vergroeid met onze smartphone, maar netwerken is hipper dan ooit, zeker als je het kan doen op een festivalterrein, omgeven met bijpassende food en drinks. Het is de ideale plaats om je bedrijf voor te stellen aan een interessant publiek, wat op korte en lange termijn nieuwe business oplevert”, klinkt het bij de participerende bedrijven. “Je kan er vrijdag nog bij als je snel de laatste tickets bestelt, online via www.afterworkfestival.be of je koopt ze vrijdag aan de kassa”, klinkt het bij de organisatie.

Op zaterdag krijg je nog meer muziek te horen in het Netepark, tijdens het Replay Festival. Het festival opent officieel het nieuwe festivalseizoen en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een internationaal gebeuren. Naast de Belgische bezoekers, zijn er ook heel wat Nederlanders, Fransen, Duitsers en Spanjaarden present. Op de drie volwaardig overdekte stages wordt het uitkijken naar o.a. Kenn Colt, Nore en Pure, Coone, Yolotanker, Lowriderz, Jebroer én de populaire rapper Boef. In ons land herkanst hij op het festival, nadat hij vorig jaar onder vuur kwam te liggen wegens diverse uitspraken en nadat hij begin dit jaar zijn optreden in een Belgische discotheek moest onderbreken wegens technische problemen. Dat laatste is op het Replay Festival uitgesloten, want de organisatie staat ook op productioneel gebied erg hoog aangeschreven. Online bestel je nu op www.replayfestival.be de laatste tickets of je koopt ze zaterdag aan de kassa.

Afterwork Festival en Replay Festival openen dit weekend het nieuwe festivalseizoen! - Boef 2 Affiche(Foto: House Of Entertainment)

Het Replay Festival vindt plaats op zaterdag 28 april 2018 in het Netepark in Herentals. Tickets en info: www.replayfestival.be/tickets of bij Club Human op de Herentalse Grote Markt.