...

Na de Frikandel XXL lanceren De Romeo’s en Pauwels Sauzen nu een nieuwe frituursaus.

Knijp De Romeo’s Saus Speciaal – Kruidige Andalouse met stukjes ui – uit op je frieten of Romeo Frikandel XXL, en prikkel zo maximaal je smaakpapillen.

Inhoudsopgave toon

Na de Frikandel XXL lanceren De Romeo’s en Pauwels Sauzen nu een nieuwe frituursaus. - De Romeos saus specialVorige maand kregen ze van vleesproducent Vanreusel een speciale award omdat ze op één jaar tijd meer dan 1.000.000 stuks verkochten van De Romeo’s Frikandel XXL. De frituursnack werd wegens succes verlengd en is nog steeds te koop in de frituur. Deze week zorgen De Romeo’s voor extra smaakgenot met de lancering van hun eigen frituursaus: De Romeo’s Saus Speciaal is een kruidige Andalouse met stukjes ui. Deze op Zuid-Spaanse smaken geïnspireerde nieuwkomer gaat perfect samen met lekkere snacks op basis van gehakt of kip”, aldus Joeri Vandermeeren, Sales Manager Foodservice bij Pauwels Sauzen, ”en zal vanaf 26 maart beschikbaar zijn in 1L knijpflessen voor alle grossiers in Vlaanderen. In de daaropvolgende weken zal De Romeo’s Saus Speciaal te verkrijgen zijn in alle Vlaamse frituren, eethuizen, kebabzaken en andere foodpartners die kiezen voor Pauwels Sauzen.”

Met hun eigen De Romeo’s Saus Speciaal willen De Romeo’s hun plek veroveren tussen de ketchup, tartaar, mayonaise, curry, cocktail, andalouse en andere frietsauzen. “Wij voelen ons thuis in de frituur met onze worst en onze eigen saus. Dit is echt een nieuwe saus die we met Pauwels Sauzen op de markt brengen. Een uniek product dat hoort bij je frieten of je frietsnacks en ééntje dat de smaakpapillen maximaal prikkelt”, klinkt het bij De Romeo’s.

Ook bij CNR Brands zijn ze blij met de nieuwe samenwerking. Dirk Timmerman: “Naast het immense succes van De Romeo’s Frikandel XXL, zijn we verheugd in zee te gaan met de mensen van Pauwels Sauzen, die voor een unieke saus op de Frikandel XXL gezorgd hebben. We zijn er zeker van dat iedereen die nu de Frikandel XXL bestelt, er zeker de saus van De Romeo’s op zal willen hebben.

De Romeo’s Saus Speciaal is vanaf 26 maart 2018 verkrijgbaar in de Belgische frituren.

Na de Frikandel XXL lanceren De Romeo’s en Pauwels Sauzen nu een nieuwe frituursaus. - Romeo saus 1(foto’s House Of Entertainment)