...

Lindsay vindt en zingt over Ware liefde.

Lindsay vindt en zingt over Ware liefde. - Lindsay WareLiefde CO preview(Foto: House Of Entertainment)

Ben jij de ‘Ware liefde’?”, vraagt Lindsay in haar nieuwe single ‘Ware liefde’ die vrijdag verscheen. Het nummer is de voorbode van haar album ’10 jaar Lindsay’, dat ze voorstelt tijdens haar jubileumconcert op zondag 29 april 2018 in concertzaal De Doos te Geraardsbergen. ‘Ware Liefde’ is een verrassende compositie van Udo, Eva Jane Smeenck en Yannic Fonderie. “De voorbije week zong ik mijn nieuwe single en reageerden de mensen dolenthousiast op mijn frisse, melodieuze popsong. Afgelopen maandag, tijdens de Ment-opnames voor ‘De Vlaamse Top 10’ in Antwerpen, vroegen een aantal collega’s waar ik dit liedje heb gevonden en allemaal waren ze verrast toen ik zei dat Udo, Eva Jane en Yannick voor mij een origineel, maar heel herkenbaar nummer hebben geschreven.

Over de liefde raakt een mens niet uitgepraat en uitgezongen. “Geef toe, het is toch één van de mooiste onderwerpen waarover je kan zingen”, zegt Lindsay. Na ‘Een verlangen te groot’, een liedje waar Lindsay zelf de tekst voor schreef en Jan Smit de muziek, duikt de Oost-Vlaamse blondine nu de lente in met een nieuwe uptempo single. “Toen ik de demo van ‘Ware liefde’ hoorde, wist ik: “Dit wordt mijn liedje, dit past helemaal bij mij”, zegt Lindsay. “Ik ervaar dagelijks de liefde in mijn leven. Voor mij is het een belangrijke bouwsteen en ik durf zeggen dat ik heel gelukkig ben met mijn vriend Kris, en onze dochter Lisa-Marie uiteraard. Ik ben gezond, gelukkig en als artieste vind ik het fijn om mensen te raken en te ontroeren met mijn muziek. Als mijn publiek gelukkig is, ben ik dat ook.

Zondag 29 april stelt Lindsay haar nieuwe verzamel-cd ’10 jaar Lindsay’ voor tijdens haar jubileumconcert. “Het wordt een speciaal album, dat uitkomt in twee versies: Een luxe versie met exclusief fotomateriaal en een gewone versie. Op beide albums staan alle Lindsay-hits verzameld van de voorbije tien jaar. Ik kan het amper geloven dat de tijd zo snel voorbijgevlogen is, maar dat komt ervan als een mens zich amuseert.

De nieuwe single ‘Ware liefde’ en het nieuwe album ’10 jaar Lindsay’, verschijnen beiden op het Top Act Music-label van Universal Music.

Tickets voor het éénmalige verjaardagsconcert ’10 jaar Lindsay’, op zondagnamiddag  29 april 2018 in De Doos te Geraardsbergen, kan je nu bestellen via www.ticketkopen.eu

Lindsay’s verjaardagconcert is een organisatie van House of Entertainment.

iTunes: https://itunes.apple.com/be/album/ware-liefde-single/1361582640